Nu drar vi igång bloggen på allvar

Det har varit tyst här på bloggen ett tag och så kommer det bli ibland då andra saker prioriteras i livet. Anledningen till att jag inte skrivit något är på grund av att jag varit i sluttampen av min Sociologikurs där jag lagt allt mitt krut, vilket bevisligen också lönade sig. I fredags blev jag klar med kursen och belönades nämligen med ett A – högsta betyg!

En ny kurs har börjat idag, men jag ska försöka ligga i bra fas och således få en hel del tid över till att skriva här. OS är i fullgång, vilket säkerligen inte någon kunnat undgå? Sverige har fått en bra start på dom olympiska spelen där Charlotte Kalla tog OS-guld i helgen och Sebastian Samuelsson tog ett sensationellt OS-silver under måndagen. Redan två medaljer alltså. Lägg där till att Damkronorna vunnit båda sina gruppspelsmatcher och är redan klart för kvartsfinal trots att man har gruppspelsfinalen mot Schweiz kvar om ett par dagar.

Nu i veckan kommer det skrivas lite mer här på bloggen. Det kommer bli en hel del OS- och sportrelaterade artiklar. Det är trots allt dom kommande månaderna som är dom bästa för oss sportälskar. Dels är det OS, men Champions League-slutspelet drar också igång samt sluttampen av SHL, NHL, Premier League med flera stora ligor. Snart stunder årets SHL-slutspel, vilket jag ser extra mycket framemot. Lägg där till att det kommer ett hockey-VM i Danmark i vår. Mumma!

Jag ska även försöka dra igång speltips-delen på allvar också för er som efterfrågar det.

Nu ska jag laga mig ett mål mat och veva igång TV för ytterligare lite OS-tittande. Ha en fin kväll, vänner!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s