Speltips 26/2 – knapert utbud (uppdaterad)

Nu är det dags för bloggen första speltips. Det kommer bli mer av den varan framöver där jag kommer försöka publicera speltips så ofta som jag bara kan. Har ni förslag på olika speltips som ni vill ha så hör av er. Till exempel ”dagens säkra”, ”dagens chansspel” och så vidare.

Det kommer endast publiceras ett speltips-inlägg om dagen som kommer att uppdateras löpande under dagen, kvällen och till och med natten om fler speltips hittas. För att hålla sig uppdaterad med dom senaste speltipsen så får man helt enkelt uppdatera sidan. Nu kör vi!

Utbudet under denna måndag är väldigt klent, men ett chansspel hittas.

DAGENS SPEL!

Levante – Real Betis 2 @3,00 (2/5 units) – VINST

Motivering: Levante har usel form och parkerar först på en 17:e-plats i tabellen med 20 inspelade poäng på 24 matcher. Real Betis ligger elva och har spelat in 13 poäng mer än hemmalaget ikväll. Levante har nio raka matcher utan visst där man förlorat sex av dessa. Dessutom har man elva (!) raka hemmamatcher utan vinst. Under dessa elva hemmamatcher har man endast mäktat med sju mål framåt och släppt in 19. Betis föll senast hemma mot Real Madrid med 3-5, men innan dess besegrade man La Coruna borta och Villarreal hemma. Real Betis får därför ses som ganska formstarkt. Betis har dessutom vunnit tre av sina fyra senaste matcher på resande fot där Sevilla bland annat besegrats med hela 5-3.

Real Betis har sju raka matcher utan förlust mot Levante där laget vunnit de fyra senaste. På dessa fyra matcher har Real Betis en målskillnad på imponerande 8-1 på Levante. Sett till statistik och form ska Real Betis vinna kvällens bataljer, som kan innehålla en hel del mål då gästerna öser in mål framåt, men släpper in ännu mer bakåt.

*****

Real Betis vann tämligen enkelt borta mot Levante med 2-0 och därmed satt tidernas första spel på bloggen till finfina @3,00! Fem härliga NHL-matcher väntar inatt som jag tänkte ta itu med.

Columbus – Washington 2 @2,80 (2/5 units)

Kommentar: Två lag som blandar och ger där Washington är det bättre laget i grunden. Columbus jagar en slutspelsplats, men har svag form med endast två vinster på sina sex senaste matcher. Capitals ligger i toppen av Eastern Conference, men man har lite osäker form med två vinster på sina fem senaste matcher. Senast slog man Buffalo hemma med klara 5-1 och kanske är man på gång igen? Min känsla säger det iallafall. Blue Jackets må ha hemmaplan, men faktum är att man bara vunnit två av sina senaste sju matcher på hemmais. Washington har vunnit varannan bortamatch nio matcher i rad. Senast förlorade man och då blir det alltså vinst inatt. Haha! En annan sak som talar för Capitals är den inbördes statistiken. Caps har nämligen sex (!) raka vinster mot Blue Jackets. 2,80 på Caps är alldeles för högt för att inte testa.

Montréal – Philadelphia 2 @2,30 (3/5 units)

Kommentar: Montréal har svarat för en förfärlig säsong och ligger tredje sist i Eastern Conference. Laget har dessutom bara vunnit en av sina åtta senaste matcher och nyligen trejdat bort stjärnan Tomas Plekanec till konkurrenten Toronto. Med andra ord tyder nada på att Habs ska rå på formstarka Philadelphia inatt. Flyers har vunnit fem raka matcher, vunnit nio av sina tio senaste samt tagit poäng i elva raka matcher. Lägg därtill att man ligger endast en poäng bakom Washington som leder Metropolitan Division. Philly har tre raka segrar mot Montreál. Montréal rak ger 2,30 och spelas alla dagar i veckan.

Tampa Bay – Toronto

Kommentar: Ettan mot tvåan i Eastern Conference. Båda lagen är grymt formstarka där Tampa Bay har vunnit fyra av sina fem senaste matcher medan Toronto kommer från fyra raka vinster och nio vinster på de tio senaste matcherna. Båda lagen brukar bjuda på en hel del mål och att det blir en målfest i seriefinalen är ingen högoddsare. Jag tro Toronto kniper en vinst med 4/5-3, men matchen är för öppen och för osäker för spel. Jag avstår spel här alltså.

Colorado – Vancouver 1 @2,10 (3/5)

Kommentar: Colorado har fortfarande chans på en slutspelsplats medan Vancouver väntar på semestern. Daniel Sedin är formstark för tillfället och öser in poäng, men segrarna uteblir ändå. Nucks kan sprattla till lite då och då, men inatt åker man på förlust. Avalanche är väldigt formsvagt, men på hemmaplan har man levererat på sistone. Senast föll man dock med 2-4 mot Edmonton, men dessförinnan radade man upp tio (!) raka vinster där man bara släppte in 14 mål. Colorado rak spelas till 2,10 där även U5,5 @1,95 kan få en chans.

Los Angeles – Las Vegas 

Kommentar: Succélaget Las Vegas fortsätter att rada upp meriterande vinster. Laget har dessutom förstärkt med den förre Detroit-forwarden Tomas Tatar och ser ut att kunna bli en utmanare till Stanley Cup-titel redan under sin första säsong. Las Vegas leder Western Conference medan Los Angeles ligger precis utanför en slutspelsplats. Kings bör således vara mer desperata över att vinna, men känslan säger ändå att gästerna vinner. Jag tror på en jämn batalj med en uddamålsvinst för Las Vegas. Två av de tidigare tre mötena lagen emellan har slutat oavgjort efter 60 minuter. Matchen känns dock alldeles för oviss så jag avstår spel. Möjligt att man kan lägga en TV-peng på krysset till 3,90.

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s