Timmys sju(K)ling – vecka 18

Framöver kommer jag köra ”Timmys sju(K)ling” varje helg (om tid finns). Sju ”sjuka” matcher spelas till ett odds som ger minst en miljon kronor tillbaka på 50 satsade riksdaler. Här har ni denna helgens kupong:

 

Timmys sju(K)ling – vecka 18:

Slovakien ML @3,60
Kommentar: Tjeckien vs Slovakien. Derby direkt mellan två nationer som gör sin första match i årets VM-turnering ikväll. Tjeckien är det bättre laget i grunden, men har inte lika vass trupp som man brukar. Kommer bli en jämn och tajt match där Slovakien mycket väl kan brunka till sig en vinst. Fint odds!

 

Hammarby + blgm @3,10
Kommentar: Bajen går som tåget i Allsvenskan har har vunnit fem av sex matcher. Hammarby har en brutal offensiv och kommer ösa på framåt i vanlig ordning. Inte minst med tanke på att man har hemmaplan. Bajens defensiv är inte den bästa och Stockholmarna brukar i stort sett alltid släppa in något mål också. Hammarby har gjort mål i 14 raka matcher och släppt in mål i samtliga förutom två. Detta spelet ska bara sitta. Det säkraste på denna kupong!

 

Norrköping @4,50
Kommentar: När fick man 4,50 på Norrköping senast? Det är bara att tacka och ta emot. Det är såklart en väldigt tuff bortamatch, men jag håller Norrköping högre och det stormar kring Östersund av olika anledningar. Norrköping föll dessutom senast på hemmaplan och lär vara rejält revanschsugna.

 

Wolfsburg @5,00
Kommentar: Wolfsburg MÅSTE vinna för att ha chans att hålla sig kvar i den tyska högstaligan. Det om något är tändvätska för att ta tre poäng borta mot Leipzig, som är formlöst. Leipzig har faktiskt fem raka matcher utan vinst där man förlorat tre av matcherna och släppt in hela 14 mål på förlustmatcherna.

 

Örgryte + blgm @5,00
Kommentar: Örgryte har inlett årets säsong strålande. Faktum är att man går upp i serieledning vid vinst i afton. ÖIS har vunnit fyra av fem matcher och gjort hela 11 mål på dessa. Degerfors har gjort en hyfsad start och brukar göra något mål. Framför allt på hemmaplan. Att matchen slutar 1-2/1-3 är inte helt otänkbart.

 

Swansea @3,80
Kommentar: Swansea behöver ta en tre för att ha en bra chans att hålla sig kvar i Premier League. Vid förlust riskerar man att hamna på en nedflyttningsplats. Bournemouth har inget att spela för då man säkrat kontraktet i praktiken. Dessutom har hemmalaget fem raka matcher utan vinst och bara vunnit en match på sina tio senaste. Swansea vinner då de är mer motiverade.

 

Southampton + blgm @5,50
Kommentar: Lite samma läge som Swansea. Southampton måste mer eller mindre vinna för att ha chans att hålla sig kvar i Premier League medan Everton inte har något direkt att spela för. Kan bli en öppen historia med mycket målchanser där gästerna förhoppningsvis lyckas vinna.

 

Totalodds: 26239,94
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 1 311 997, 50 kr

 

Sitter samtliga sju matcher så cashar man alltså in drygt 1,3 miljoner kronor på blott en femtiolapp satsad. Rygga på egen risk och lycka till!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s