Långtidsspelen i slutspelet blev stor succé

Innan Stanley Cup-slutspelet började trodde jag på en final mellan Washington – San José där Capitals till slut skulle stå som segrare. Jag vet inte vad det var med min känsla, men jag ”visste” att Capitals skulle lyfta Stanley Cup-bucklan i junimånad. Washington höll och vann under natten sin första Stanley Cup någonsin, medan San José åkte ut i den andra rundan mot Stanley Cup-finalisten och succélaget Vegas Golden Knights. Jag byggde därför mina långtidsspel på Washington, vilket jag kan skörda för idag.

Spelen som hittade hem:

Washington till Stanley Cup-final @6,50 (2 unit)
Washington vinna Stanley Cup @12,00 (1 unit)
Ovechkin vinna skytteligan @13,00 (2 units)
Kuznetsov vinna poängligan @22,00 (1 units)
Bäckström vinna svenska poängligan @6,00 (3 units)
Tillägg: Washington vinna Stanley Cup @2,25 (5 units – maxspel!) – Spelades innan Stanley Cup-finalen mot Vegas – endast på Twitter!

Summering: Totalt blev det ofattbara 84,25 (!) units PLUS. Lek med tanken att du ryggade och varje unit är värd 1000 kronor. Då har du dragit in smått otroliga 84 250 kronor på bara slutspelets långtidsspel. Makalöst!

Klicka här för att komma till slutspelsinlägget och samtliga spel som skrevs den 11 april. Snart exakt två månader sedan. 

Nu är hockeysäsongen officiellt slut och blickarna vänds till Ryssland och fotbolls-VM. Jag kommer att lägga ut speltips till mästerskapet lite längre fram. Jag måste bara smälta Stanley Cup-segern en aning först. Följ mig på Twitter för att få tillgång till alla speltips under VM:et. @TimmyRenud 

Jag tackar för årets NHL-säsong och är så tacksam att mitt älskade Washington Capitals äntligen fick lyfta bucklan. Det kommer ett kortare inlägg om den framgången också.

Ett stort grattis till alla er som valde att rygga slutspelsspelen. Ni kan skratta er lyckliga idag och har en hyfsad semesterkassa på ert konto!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s