Du gav mig livet tillbaka

Det fanns en tid i livet då allt var mörkt. Ett liv fyllt med tvivel, ångest, uppgivenhet och dåligt självförtroende. Det fanns stunder då jag inte såg någon morgondag. Det fanns en tid där jag inte såg någon mening med livet. Det fanns en tid där jag önskade att inte vakna utan sova i all evighet…

När jag, med en hand, hängde på kanten av en evighetstunnel, mörkare än botten på det djupaste havet, tittandes ner mot det oändliga mörkret, såg jag ingenting. Jag hörde inget. Jag kände inget.

Jag var tom. Jag var blind. Jag var slut. När jag hänger där, beredd att släppa taget, får jag plötsligt syn på ett ljus likt ingenting jag tidigare sett. Jag kände en värme jag aldrig tidigare känt. Jag hörde fågelsång vackrare än jag någonsin tidigare hört. Var jag död? Drömde jag?

Plötsligt kände jag mitt hjärta slå igen. Plötsligt hörde jag mig själv andas. Plötsligt kände jag värme och beröring. Det var inte döden, det var ingen dröm, det var fullt verkligt – det var du! Jag var vid liv.

När jag gett upp och var beredd att släppa taget fann du mig. Du drog upp mig från det oändliga mörkret. Du såg mig. Du kände mig. Du hörde mig.

Mitt hjärta var gjort av is som till slut gick i kras, men du var snabbt framme och plockade tålmodigt upp bit för bit och lagade mitt brustna hjärta. Du fick det att smälta och blomma på nytt.

Jag var skadad av mitt dåliga självförtroende. Jag hängde med huvudet likt en hund som skäms. Jag vågade inte se dig i ögonen. Jag var svag och ärrad. Det kom en dag då jag till slut vågade möta din blick och plötsligt såg jag morgondagen gry i de vackraste och snällaste ögon jag skådat. Där och då förstod jag att ingenting skulle bli som det tidigare varit. Det skulle bli något bättre. Du hittade nyckeln till mitt hjärta. Du gav mig livet tillbaka!

Du hjälpte mig att öppna mina sinnen igen. Du fick mig att känna ett pirr i bröstet. Du fick mig att känna meningsfullhet och glädje. Du fick mig att känna äkta kärlek och lycka. Jag blev kär, kär i dig!

När jag blickar tillbaka på vårt liv tillsammans ser jag evig glädje, lycka och kärlek. Jag har en framtidstro och hopp om livet, som jag vill dela med dig så länge jag lever. Vi har provat på att bo på alla möjliga ställen och rest jorden runt och upplevt fantastiska och minnesvärda saker. Men den största resan har vi gjort i våra sinnen tillsammans och i mitt hjärta kommer du för alltid vara bosatt.

Du tröstar mig när jag är ledsen. Du finns vid min sida när jag mår dåligt. Du lyssnar på mig när jag behöver prata. Du hjälper mig. Du tror på mig. Du accepterar mig. Du ser mig. Du älskar mig.

Tidigare i livet har jag fallit, men du fanns där och hjälpte mig upp på benen igen. Jag lovar att aldrig falla något mer, istället ska jag alltid stå upp för dig. Jag kommer aldrig släppa taget om dig. Aldrig. Våra kroppar ska för alltid flätas samman.

Du är min medicin. Du är min solstråle. Du är min tro. Du är mitt hopp. Du är mitt hjärta. Du är min värld. Du är mitt ALLT. Jag är förtrollad av ditt vackra leende, ditt hjärta av guld, din fantastiska personlighet och av den unika person du är. Allt jag tänker på varje sekund är min kärlek till dig.

Jag fick livet tillbaka tack vare dig och för det är jag dig evigt tacksam och trogen. Jag hade kunnat gå genom eld för dig. Jag hade simmat över Atlanten för dig. Jag hade dött för dig.

Nyckeln är omvriden och hjärtat är låst. Jag älskar dig och är din för all framtid, älskling.

/ Timmy Renud

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s