Spelförslag 30/1

Ny dag och nytt utbud! Idag finns det ett stort utbud där jag hittat fina odds lite här och var. 

Bournemouth – Chelsea 

Kommentar: Chelsea har sett allt bättre ut på slutet samtidigt som Bournemouth inte imponerat nämnvärt. Chelsea är, såklart, det bättre laget i grunden och känner flåset i nacken från Arsenal och pånyttfödda Manchester United. Chelsea rak till 1,65 funkar utmärkt i en dubbel/trippel.

Barcelona – Sevilla

Kommentar: Det andra mötet i Copa Del Rey. Sevilla vann den första matchen med 2-0, vilket betyder att Barcelona måste vinna med tre mål (inklusive förlängning/straffar) för att avancera. Är det någon klubb som kan lyckas med den bedriften så är det Barcelona. Spelet på ”Barcelona avancera” ger fina 2,10. Barcelona har tio raka hemmavinster mot Sevilla där flera har vunnits med flera måls marginal.

Hamburger SV – Sandhausen

Kommentar: Hamburger leder serien med 37 inspelade poäng på kontot medan Sandhausen ligger på en delad jumboplats med endast 13 poäng inspelat. Hamburger står i hela 1,75 x pengarna och måste såklart testas. Varför oddset står så högt vet jag inte. Skador/avstängningar? Hittar ingen information om det heller.

Ässät – Tappara 

Kommentar: Ässät ligger sist och har fem raka förluster i bagaget. Laget har dessutom torskat i hela 9/10 senaste matcherna. Tappara ligger tvåa i tabellen, med 41 poäng mer än Ässät på kontot, och har vunnit 8/9 senaste matcher. Samtliga segrar har kommit under ordinarie speltid där dessutom 7/8 har slutat med två måls marginal eller mer. Tappara ger 1,60 och är värt en slant i en dubbel/trippel. 

Odense – Frederikshavn

Kommentar: Frederikshavn ligger fyra i tabellen med 58 poäng på kontot och Odense är hopplöst sist med blott 18 inspelade poäng på 33 matcher. Odense vann förvisso senast på straffar mot Aalborg, men dessförinnan radade laget upp smått otroliga tio raka förluster där vissa matcher slutade med 1-7, 2-7, 0-4 med flera stora resultat. Frederikshavn föll med uddamålet 2-3 mot serieledarna, Rungsted, senast, men dessförinnan vann man fem raka matcher. Frederikshavn har dessutom vunnit 3/4 senaste matcherna inbördes. Frederikshavn -1,5 måste testas till 1,70.

Oskarshamn – Leksand

Kommentar: Oskarshamn har varit suveräna den här säsongen och toppar serien och är hela 22 poäng före femman Leksand. Leksand har spelat upp sig på slutet, men här blir Oskarshamn för svåra. Hemmalaget har åtta (!) raka hemmavinster efter ordinarie speltid där man vunnit med minst två mål i sju av matcherna. I den senaste hemmamatchen körde man över Almtuna med 7-2 och dessförinnan Pantern med 3-1. Oskarshamn rak ger 1,85. Kan vara värt en slant.

Pantern – AIK

Kommentar: AIK har varit sisådär på bortaplan under den senaste tiden, men ska trots det ses med toppchans i kväll borta mot Malmö-laget, Pantern. Pantern är seriens överlägset sämsta hemmalag med endast 16 inspelade poäng. Pantern har inte tagit en enda seger på hemmaplan under ordinarie speltid på de 13 senaste matcherna. AIK ligger trots allt tvåa i tabellen och är endast två poäng bakom Oskarshamn. Stockholmslaget står i fina 1,85 gånger pengarna, vilket måste testas.

Västerås – Västervik

Kommentar: Västerås har verkligen imponerat den här säsongen och ligger på en välförtjänt tredjeplats. I kväll väntar bottenlaget, Västervik, på hemmaplan. Västervik har förvisso två raka vinster, men borta mot Västerås ska laget inte kunna vinna om hemmalaget kommer upp i normal standard. Västerås har imponerat STORT på hemmaplan under säsongen och kommer från fem raka hemmavinster. Faktum är att laget vunnit smått otroliga 15/16 senaste matcherna på hemmaplan. Enda förlusten kom mot just Västervik (1-6) i mitten av december. Västerås lär vara extra revanschsugna för att tvåla dit Västervik i afton efter förlusten senast. Västerås-vinst ger hela 2,00 gånger pengarna, vilket verkligen är ett spelvärt odds i mitt tycke.

Södertälje – Karlskrona

Kommentar: Se kvällens bästa spel med utförlig kommentar på Spelrek.se. 

Kvällens spel:

Barcelona avancerar @2,05 (2u)
Hamburger SV @1,75 (3u)
Frederikshavn -1,5 @1,70 (3u)
AIK @1,85 (2,5u)
Oskarshamn @1,85 (2,5u)
Västerås @2,00 (2,5u)

Dubbel:

Chelsea + Tappara @2,64 (2u)

Lycka till med era spel i kväll!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s