Nattens NHL – 31/1

Den föregående natten slutade med +1,5u och kvällens spel slutade med +6,58u. Alltså drygt +8u senaste dygnet! Vilken kanonstart för bloggens nya speltipsformat! I natt är det dags för NHL-hockey igen där två matcher ska spelas. Matchen mellan Pittsburgh – Tampa Bay kittlar såklart lite extra. Här nedan ser ni mina tankar och speltips kring matcherna.

Pittsburgh – Tampa Bay

Kommentar: Tampa Bay har svarat för en alldeles strålande säsong och ska bära favoritskapet i nattens bortamatch mot Pittsburgh. Jag vågar dock inte röra något 1-X-2-spel eller ML då jag anser att matchen kan sluta lite hur som helst. Pittsburgh är alltid Pittsburgh, trots att Pingvinerna har dålig form. Min känsla säger att det blir mycket mål i matchen, men oddsen på Ö5,5 och Ö6,5 är alldeles för låga i min mening. De sju senaste inbördes mötena lagen emellan har slutat med totalt sju mål eller flera. Jag väljer istället att spela Ö1,5 PP-mål (inklusive OT) till fina 2,10. Blir det mycket mål i matchen så lär det bli ett par PP-mål. Det ska även tilläggas att det är två hyfsade PP-formationer som kommer göra upp i natt. Jag menar Crosby, Malkin, Kessel, Letang, Stamkos, Point, Kucherov med flera är inga dussinlirare direkt. Att Sidney Crosby nätar ger 2,60. Det spelet kan också vara värt en mindre slant. Crosby lär visa sig från sin bästa sida i natt när NHL:s bästa lag kommer på besök. Crosby Ö3,0 skott ger fina 1,90 och kommer testas.

Dallas – Buffalo 

Kommentar: Dallas är kanske aningen för stora favoriter här, men Buffalos form är inget vidare. Det är förvisso inte Stars heller, men ser man till historien så har Dallas haft det väldigt lätt för Sabres på hemmaplan dom senaste åren. Faktum är att Dallas har sex raka ordinarie vinster mot Buffalo på hemmais. Dallas rak ger 1,92 och kan testas. Det kan också bli en relativt målrik match och Ö5,5 mål (inklusive OT/SO) ger fina 1,92. Jag kommer även ge Alexander Radulov förtroende genom att spela honom Ö2,5 skott till 1,75.

Nattens spel:

Pittsburgh – Tampa Bay Ö1,5 PP-mål @2,10 (2u)
Crosby målskytt @2,60 (1,5u)
Crosby Ö3,0 skott @1,90 (3u)
Dallas rak @1,92 (3u)

Dallas – Buffalo Ö5,5 @1,92 (2,5u)
Radulov Ö2,5 skott @1,75 (3u)

Lycka till med era spel i natt!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s