Fredagsfräckis till 123 x

Vad passar inte bättre än en riktig fredagsfräckis när det är fredag? Jag har hittat en rolig fyrling till HÖGT odds som jag lägger en liten TV-peng på i kväll för skojs skull. Eftersom oddsen är så pass höga på samtliga matcher så kan man välja att lägga en liten slant på varje enskild match också. Det är något jag kommer att göra i alla fall.

Kvällens fredagsfräckis:

MODO -1,5 @3,50

Kommentar: MODO är det bättre laget i grunden och imponerade senast då man slog Karlskoga med fina 5-2. Örnsköldsvikslaget har dessutom vunnit 3/4 senaste matcher, alla efter ordinarie speltid. Västervik har spottat upp sig rejält, men brukar ha det svårt mot lagen på övre halvan. Laget har förlorat 4/6 senaste matcher. Hemma har man dock radat upp fyra raka vinster, men nu är det dags att den segersviten bryts.

Pantern ML @4,10

Kommentar: Hög och häpna! Bottenlaget Pantern är faktiskt seriens BÄSTA lag på bortaplan poängmässigt. Malmö-klubben har spelat in hela 35 poäng på resande fot och toppar tabellen en poäng före AIK och tre poäng före Oskarshamn. Leksand å sin tur brukar ha det tufft på hemmais och ligger bara på en niondeplats om man räknar in de inspelade poängen på hemmaplan. Leksand är såklart det bättre laget i grunden och ”ska” vinna denna typen av matchen. Inte minst med tanke på att man har fyra raka segrar och bra form, men nu är det här en riktig fredagsfräckis och får man 4,10 ML på seriens bästa bortalag så måste man såklart plocka med den. Pantern vann dessutom senast i Leksand. 

Schwenninger ML 2,45

Kommentar: Schweinninger förlorade och förlorade i början av säsongen, men har verkligen spottat upp sig på sistone. Trots att man låg överlägset sist så har laget tagit sig förbi kvällens motståndare, Iserlohn, med god marginal dessutom. Schweinninger har tre raka segrar och har vunnit 6/9 senaste matcherna. Det är imponerande! Man har faktiskt bara förlorat 3/8 senaste bortamatcher. Mycket bra facit av ett bottenlag. Iserlohn å sin tur är heeelt under isen. Laget har endast vunnit en av sina 14 (!) senaste matcher. Dessutom har laget bara vunnit en av sina åtta senaste hemmamatcher. Schweinninger har vunnit 7/9 senaste inbördes mötena och 3/4 senaste bortamatcherna mot Iserlohn. Iserlohn är storfavorit i den här matchen, vilket jag inte kan förstå riktigt. Vi plockar Schwenninger ML till fina 2,45.

Preston – Derby X @3,60

Kommentar: Championship-match mellan Preston – Derby. Det blir mycket kryss i serien och jag hoppas på ett nytt sådant i afton. Preston har kryssat nio matcher i år och Derby sju. Preston har kryssat två av sina tre senaste hemmamatcher och kommer nog kunna nöja sig med en ny kryssmatch då Derby är ett av seriens bättre lag. Faktum är att Derby ligger tio placeringar för Preston i tabellen. Preston borta är dock en lurig match och det känns som att även Derby kan känna sig relativt nöjda med ett kryss i afton. Jag tror på 1-1 och delad pott. Krysset ger 3,60. Alltid fint att spela kryss. Oddsen är ständigt höga.

Total odds: 123,05

Lycka till med era spel i kväll!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s