Rungsted löser ny vinst

I kväll spelar äntligen mitt favoritlag igen, Rungsted. Herregud vad det laget har spelat in stålar till en den här säsongen. Bolagen ger i stort sett alltid 1,80-2,40 på Rungsted som leder serien via 25 vinster på 33 matcher.

Rungsted – Frederikshavn

Kommentar: Suveräna Rungsterd står i fina 1,90 på hemmaplan när trean Frederikshavn kommer på besök i afton. Rungsted ligger tio poäng före i tabellen och har dessutom spelat en match mindre än kvällens motståndare. Rungsterd är seriens poängmässigt bästa hemmalag med 38 inspelade poäng på 16 matcher. Laget har vunnit 5/6 senaste matcher där enda förlusten under den nyss nämnda perioden kom mot just Frederikshavn. Det tror jag ger extra tändvätska för att vinna kvällens match. Frederikshavn är ett bra lag och kommer med tre raka bortasegrar inför kvällens match. Dessförinnan föll man dock i fyra raka matcher mot seriens tre sämsta lag. Spelet på bortais är inte alls det samma som på hemmaplan för Frederikshavn. Rungsted brukar dessutom trivas mot Frederikshavn. De möttes i Frederikshavn i helgen där Rungsted vann med uddamålet 3-2. Det var den femte vinsten på de sex senaste mötena inbördes. Rungsted har vunnit 5/6 senaste hemmamatcher mot Frederikshavn.

Jag kan inte svika mitt kära Rungsted det här gången heller utan väljer att spela Rungsted rak till fina 1,90 x pengarna med 3 units. 

Lycka till med era spel i kväll!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s