Växjö bryter sin förlustsvit

Lördag och massa härliga matcher. Jag hinner dessvärre inte reka allt för mycket idag då mina föräldrar, ena bror och mormor kommer på besök alldeles strax. Brorsan, som kommer hit, fyller nämligen år och vi ska fira honom med allt vad det innebär. Ett tips hinner jag däremot dela med mig av som jag tror hårt på!

Växjö rak @1,85

Kommentar: Växjö må ha sex raka förluster i bagaget, men någon gång ska det vända och vad passar inte bättre än när bottenlaget Rögle kommer på besök, en lördag i den sista matchen innan landslagsuppehållet? De båda lagen möttes så sent som i torsdags där Lakers tappade sin 1-0-ledning till förlust med 1-2 efter förlängning. Den förlusten lär svida extra och revanschlusten kommer vara stor i kväll. Rögle är dessutom bara en tabellplacering och två poäng bakom. Växjö har således chansen att öka det avståndet och ta kliv upp i den jämna tabellen. En annan sak som talar för Växjö är deras makalösa hemmaspel. Nu har de förvisso förlorat två raka matcher på hemmaplan (båda efter förlängning mot Frölunda samt Linköping), men dessförinnan radade man upp tolv (!) vinster i följd. Växjö är seriens poängmässigt bästa hemmalag hittills under säsongen. En bättre chans att bryta sin förlustsvit får man knappast. Växjö brukar dessutom trivas ypperligt mot Rögle i VIDA Arena. Lakers har nämligen sju raka vinster på hemmais mot Skånelaget och jag räknar kallt med en åttonde raka också. Fina 1,85 på Växjö i VIDA Arena mot Rögle måste bara synas. Jag smäller in 4 unit här.

I övrigt tror jag på många jämna matcher i SHL under dagen. Luleå – Djurgården och HV71 – Frölunda känns som kryssmatcher på förhand. Brynäs – Malmö samt Skellefteå – Linköping kan mycket väl också sluta med kryss. Jag tror dock Malmö drar det längsta strået och vinner under ordinarie speltid. Mötet mellan Färjestad – Mora bör sluta med en klar hemmavinst och matchen mellan Örebro – Timrå kan sluta hur som helst. Jag tror dock inte på krysset där, utan något lag tar tre poäng. Jag säger Timrå!

Jag kommer garanterat dela med mig av fler speltips på dagen, men det troligen direkt på Twitter. Följ mig gärna där: @TimmyRenud 

Lycka till med era spel idag!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s