Nattens NHL – 5/2

Gårdagen slutade med ett par units plus och vi avslutade därmed NHL-veckan med 5/6 plusnätter och hela +22,18 units totalt. Nu är det dags att försöka bygga vidare på den fina formen och starta den nya veckan på bästa möjliga vis. Fyra matcher väntar i natt. Nu kör vi!

Toronto – Anaheim

Kommentar: Toronto är det bättre laget och är såklart stora favoriter i den här matchen, men oddset är alldeles för lågt för att lägga. Anaheim släppte in hela nio mål senaste och känslan är att Ducks lägga sig på defensiven här. Blir inte förvånad om man lyckas gneta till sig en vinst ändå. Rak tvåa ger 5,00 och ML ger 3,40. Jag tror det blir en relativt målsnål historia och lägger en slant på U6,5 mål till 1,76. Innan Ducks sjuka 3-9-förlust senast spelade man elva raka matcher där U6,5 gick in.

Philadelphia – Vancouver

Kommentar: Philadelphia har hela sju raka vinster och är favoriter i denna matchen. Vancouver står i 3,40 och 2,45 ML på Bet365. Betydligt lägre på de flesta andra sidorna. De gjorde en lysande match senast då man besegrade Colorado borta med 5-1 på bortais. Canucks är ganska formstarkt och får mitt förtroende i natt. Någon gång måste Flyers svit brytas och varför inte i natt? Vancouver har vunnit fem av de senaste åtta matcherna i Philadelphia. Bara en sådan sak. Vancouver Ö2,5 mål ML kan vara värt en slant till fina 1,75. Elias Petterson Ö1,5 skott står i fina 1,70. Det spelet måste såklart testas.

NY Rangers – Los Angeles

Kommentar: Väldigt lurig match. Två lag som verkligen blandar och ger. Man vet inte vad man får av dom. NY Rangers kan vinna med 2-0 lika mycket som Los Angeles kan vinna med 6-4. Vågar inte tippa en vinnare här, men måste jag så tror jag på Manhattan-laget. Mika Zibanejad är glödhet för stunden och kommer garanterat avlossa en hel del skott på mål mot NHL:s sämsta lag. Zibanejad Ö2,5 skott ger 1,65 och får en slant av mig.

Dallas – Arizona 

Kommentar: Lurig match. Dallas är väldigt bra hemma medan Arizona är ett av seriens bästa bortalag. Jag tror dock Stars tar den här matchen till slut. Detta grundar jag på att man trivs ypperligt mot Arizona. Faktum är att Dallas har tio (!) raka hemmavinster mot Arizona. Hemmavinst till 1,94 får därför en slant av mig. Dallas har dessutom fin form överhuvudtaget med fyra raka vinster efter ordinarie speltid. Dallas matcher brukar allt som oftast innehålla få mål. Likaså Arizonas på sistone. Därför lägger jag även U5,5 mål till 1,76. Linan har gått in i 8/9 senaste Stars-matcherna och 4/5 senaste Coyotes-matcherna. Även 4/5 senaste inbördes mötena. Arizona U2,5 mål till 1,70 funkar också.

Nattens spel:

Toronto – Anaheim U6,5 @1,76 (2u) | (Betsson)
Vancouver rak @3,40 (1u) | (Bet365)
Vancouver ML @2,45 (2u) | (Bet365)
Vancouver Ö2,5 ML @1,72 (2,5u) | (Betsson)
Pettersson Ö1,5 skott @1,70 (3u) | (Betway)
Zibanejad Ö2,5 skott @1,65 (3u) | (Betsson)
Dallas rak @1,94 (2,5u) | (Coolbet)
Dallas – Arizona U5,5 @1,76 (2u) | (Betsson)

Lycka till med era spel i natt, vänner!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s