Speltips 4/2

Ny vecka och nya möjligheter! Alltid lika skönt när det är måndag och man får kicka igång en ny spännande vecka. Kom ihåg att det är du som styr hur dagarna och veckan ska bli, ingen annan. 

Idag är bettingutbudet, i vanlig ordning när det är måndag, ganska klent, men jag har ändå hittat lite roliga spel i eftermiddag och i kväll som jag kommer testa. Med den galna formen jag är i för tillfället så gäller det att rida vidare på vågen och gå på sin magkänsla. Förr eller senare tar flytet slut. Jag hoppas på det sistnämnda. Nu kickar vi igång denna dagen!

Ekateringburg – Magnitogorsk

Kommentar: Här kör jag hemmavinst till 1,98. Ekateringburg leder Eastern Conference i överlägsen stil och är bland annat 13 poäng före dagens motståndare. Man är dessutom ruskigt bra på hemmaplan och kommer från fyra vinster på de fem senaste matcherna. På hemmaplan har man bara förlorat en match på de nio senaste. Den förlusten kom mot suveräna SKA St. Petersburg. Dagens motståndare, Magnitogorsk, ska absolut inte underskattas, men har haft det lite tungt på resande fot på slutet. Laget har bara vunnit en av de fyra senaste bortamatcherna och det var mot Dinamo Riga. Ekateringburg har vunnit två av de senaste tre hemmamatcherna mot Magnitogorsk. Vi testar, som tidigare nämnt, det raka-spelet på Ekateringburg här.

Ufa – Barys Astana

Kommentar: En match som kan gå lite hur som helst. Gästerna, Barys Astana, står dock i hela 2,75 gånger pengarna och måste testas med en liten slant. Laget har gjort en lysande säsong och ligger tvåa i Eastern Conference efter fenomenala Ekateringburg. Man är nio poäng före Ufa. Barys Astana slog Jokerit senaste med 8-2! Ufa är dock ruskigt svårslagna på hemmaplan och kommer från sex vinster på de sju senaste hemmamatcherna. Jag har en känsla för att bortalaget grejer en vinst till slut. Barys Astana Ö2,5 mål (inklusive OT/SO) funkar också till 1,97. Den linan har laget klarat i sju av sina nio senaste bortamatcher.

Omsk – SKA St. Petersburg

Kommentar: Omsk är ingen dålig motståndare, men SKA St. Petersburg är SKA St. Petersburg. De är betydligt bättre än Omsk i grunden och när vi får 1,83 på SKA St. Petersburg så måste vi såklart testa oddset. Omsk är lite ur slag och har bara vunnit två av sina fem senaste matcher. SKA St. Petersburg föll i sin senaste bortamatch, men dessförinnan radade man upp hela tolv (!) raka bortavinster. Elva av matcherna slutade med vinst efter ordinarie speltid och hela tio av dom slutade med en vinstmarginal på minst två mål. SKA St. Petersburg -1,5 till 2,40 kan därför få sig en liten slant också.

Pantern – Karlskrona

Kommentar: Karlskrona har spelat bra hockey på slutet och vunnit tre av fem matcher. De föll dock senaste hemma mot Oskarshamn med 1-2 efter förlängning. Dock inget att skämmas över. Bottenlaget Pantern har haft det tufft på slutet, inte minst på hemmaplan. Totalt har det blivit en vinst på de åtta senaste matcherna och ingen ordinarie vinst under de tio senaste matcherna. På hemmaplan har Pantern fem raka förluster och endast två vinster på de 14 senaste hemmamatcherna. De vinsterna kom dock inte under ordinarie speltid. Nej, Karlskrona rak till 2,21 måste verkligen testas här.

Vallecano – Leganes

Kommentar: Vallecano är, tillsammans med Barcelona, seriens hetaste lag med 13 inspelade poäng på de fem senaste matcherna. Laget står i hela 2,65 på hemmaplan mot medelmåttiga Leganes. Här går jag helt klart på dagsformen och testar det raka spelet. Vallecano DNB kan man få till fina 1,85 på sina håll.

St. Pauli – Union Berlin

Kommentar: Tyska andra ligan i fotboll. Här lägger jag en liten slant på kryss i matchen. Detta mycket tack vare att båda lagen finns i toppen av tabellen med samma poäng, 34. Känns som båda lagen är nöjda med kryss i kväll. Dessutom har Union Berlin kryssat i smått otroliga 7/8 och 9/11 senaste matcherna. Helt galna siffror såklart. Krysset ligger runt 3,10.

West Ham – Liverpool

Kommentar: Serieledarna Liverpool tappade poäng senast och lär inte vilja lämna ytterligare en match till utan tre poäng. Inte minst med tanke på att Manchester City endast är två poäng bakom i tabellen. West Ham är väldigt svaga just nu och har tre raka förluster i bagaget. Förlusterna har kommit mot Wolves (0-3), Wimbledon (2-4) och Bournemouth (0-2). Inga vidare resultat alltså. Jag tror stenhårt på att Liverpool vinner den här matchen och att det trillar in mycket mål under kampen. Liverpool-vinst + Ö2,5 mål i matchen ger fina 1,95 och måste testas. Liverpool har fyra raka utklassningsvinster mot West Ham (4-0, 4-1, 4-1, 4-0) och de sex senaste matcherna lagen emellan har slutat med +Ö2,5 mål. Liverpool Ö2,5 mål ger 2,20. Kanske bör testas också?

Mina spel i kväll:

Ekateringburg rak @1,98 (2u)
Barys Astana rak @2,75 (1u)
Barys Astana Ö2,5 @1,97 (2u)
SKA St. Petersburg rak @1,83 (3u)
SKA St. Petersburg -1,5 @2,40 (1,5u)
Karlskrona rak @2,21 (2,5u)
Vallecano @2,65 (1,5u)
St. Pauli – Union Berlin X @3,10 (1u)
West Ham – Liverpool 2 +Ö2,5 mål @1,95 (2u)

Lycka till mer era spel i kväll!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s