Kvällens speltips – 5 februari

Det var en tung gårdag bettingmässigt som slutade i en hel del minus. Idag är en ny dag och det är dags att hoppa upp på hästen igen och fixa veckans första plusdag. Utbudet är litet idag, vilket jag kan tycka är ganska skönt. Det blir betydligt lättare att grotta ner sig i vissa matcher.

Spartak Moskva – Sochi

Kommentar: Två jämna lag där det endast skiljer sex poäng i tabellen. Spartak Moskva är laget som just nu är strået vassare poängmässigt. Spartak Moskva kommer från tre raka förluster och Sochi har endast vunnit två av sina nio senaste matcher. Jag var lite inne på Spartak Moskva här, men i och med att båda lagen är så formsvaga så hoppar jag det. Istället hittade jag Spartak Moskva Ö2,5 ML till fina 1,76. Vinner laget, vilket jag tror, så löser man minst tre mål. De har även råd att förlora så länge hemmalaget hittat nätmaskerna tre gånger. 3-4 OT skulle alltså funka. Spartak Moskva är ett bra hemmalag och har vunnit nio av sina tio senaste hemmamatcher där fyra av vinsterna kommit efter OT/SO. Laget har gått över Ö2,5 mål i 15 av sina 19 senaste hemmamatcher. De bör lösa minst tre mål i kväll igen då ett skadedrabbat Sochi gästar. Sochi har endast vunnit tre av sina 13 senaste bortamatcher och har släppt in 3+ mål i åtta av matcherna. 

Kazan – Torpedo

Kommentar: Kazan är storfavorit här, vilket dom också förtjänar att vara. Oddset är så pass lågt att det inte är värt, men i en dubbel funkar det raka-spelet till 1,56. Det är något jag testar! Kazan har endast två vinster på de åtta senaste matcherna, men man har också mött otroligt tufft motstånd och fem av matcherna har spelats på bortais. Torpedo är usla på bortaplan och har endast vunnit tre av sina 15 senaste matcher på resande fot. Kazan har dessutom fem raka inbördes vinster mot Torpedo och nio vinster på de tio senaste hemmamatcherna mot Torpedo. Åtta av de nio vinsterna har dessutom kommit efter ordinarie speltid.

Frölunda – München

Kommentar: CHL-final! Frölunda är, med all rätt, storfavorit till att ta hem titeln. Detta mycket tack vare att matchen spelas i Scandinavium såklart. Jag tror dock Frölunda kan få problem här. Laget kommer från tre raka förluster i SHL där man släppt in hela 15 (!) mål. München å sin tur kommer från nio (!) raka vinster (samtliga efter ordinarie speltid och flera av matcherna med stor måldifferens). Under denna långa vinststreak har tyskarna gjort hela 41 mål framåt. En galen siffra. Samtidigt har man bara släppt in mer än två mål i endast en av matcherna. Den tyska ligan går såklart inte jämföra med SHL, men den ska absolut inte underskattas. När man får över 3,00 x degen på ett så pass formstarkt lag i en final, där man slår ur underläge, så måste man testa. München kommer lägga sig på defensiven direkt och vänta ut Frölundas misstag. Hemmalaget kommer garanterat försöka sätta defensiven i första hand efter att man släppt in 15 mål de senaste tre matcherna. Jag tror således att det kan bli en ganska låst match och där kommer U5,5 mål till 1,64 in i bilden. Det oddset tas i en dubbel med Kazan rak. Jag tror även att de båda lagen kommer ut väldigt försiktigt i den första perioden där man verkligen inte vill släppa in matchens första mål och komma i ett jobbigt underläge. Jag spelar därför även P1 X till 2,60.

Marseille – Bordeaux

Kommentar: Två otroligt svårbedömda lag sviktande form. Marseille dras dessutom med en hel del skador. Det skiljer bara tre poäng mellan de båda lagen i tabellen. Marseille ska vara det bättre laget i grunden, men har endast vunnit en av sina 13 senaste matcher. Bordeaux har åtminstone vunnit tre av sina sex senaste matcher, men bortaspelet har varit allt annat än bra den här säsongen. Laget har endast vunnit fyra av sina 16 senaste matcher på resande fot. Jag kommer lägga en liten TV-peng på krysset till 3,20.

Newport – Middlesbrough

Kommentar: Newport gjorde det bra när man slog ut Leicester i förra omgången och kryssade borta mot Middlesbrough därav detta omspel, men här tar resan slut. Middlesbrough är utan tvekan det bättre laget och kommer gå på max för att vinna efter ordinarie speltid i kväll. Boro har sju raka matcher utan förlust där man slog West Bromwich på bortaplan senast med uddamålet 3-2. Newport har tre raka utan vinst och har endast vunnit två av sina tio senaste matcher. Har Middlesbrough rätt inställning till matchen, vilket man verkligen bör ha, så ska man vinna detta och kvalificera sig alla dagar i veckan. Får vi dessutom hela 1,92 gånger degen på bortavinst så måste vi såklart syna det.

Kvällens spel:

Spartak Moskva Ö2,5 ML @1,76 (3u) – Betsson 
München ML @3,15 (1,5u) – Coolbet
Frölunda – München P1 X @2,60 (1,5u) – Betsson
Marseille – Bordeaux X @3,20 (1u) – Bet365
Middlesbrough @1,92 (2u) – Coolbet

Dubbel:

Kazan rak + Frölunda – München U5,5 @2,61 (2u) – Coolbet

Lycka till med era spel i kväll, vänner!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s