Nattens NHL – 6/2

Natten som nyss passerade gick inget vidare och vi inledde veckan med -5,8u. Det är bara att bryta ihop och komma igen då det väntar hela tolv (!) NHL-matcher kommande natt. Här nedan kommer jag skriva ut mina speltips och tankar löpande under kvällen, så det gäller att hålla ögonen öppna.

Boston – NY Islanders – 01.00 

Kommentar: Lurig match. Boston slog Washington senast borta med 1-0, men hade tre raka förluster innan dess. NY Islanders har vunnit 6/8 senaste och tagit poäng i samtliga åtta matcher. NY Islanders står i 3,50 och ML 2,50. Ska man spela på någon vinnare är det gästerna, men jag avstår. Bruins har fem raka vinster mot NY Islanders dessutom.

Buffalo – Minnesota – 01.00

Kommentar: Här lirar vi Minnesota FT till fina 2,50. Buffalo är inget vidare för stunden och har endast vunnit 2/8 senaste matcher. Minnesota har två raka förluster, men dessförinnan vann man tre matcher i följd. Wild har varit bra på resande fot på slutet där man tagit sex vinster (alla FT) på de nio senaste. Minnesota brukar dessutom trivas ypperligt borta mot Sabres. Faktum är att Wild vunnit sex raka inbördes borta mot Buffalo och 10/11 senaste. Nio av de tio vinsterna har kommit efter ordinarie speltid. Ö5,5 funkar också till 1,87. Linan har gått in i 8/9 senaste Buffalo-matcherna och 3/4 senaste Minnesota-matcherna.

Florida – St. Louis – 01.00

Kommentar: Svår match. Två lag som ”måste” vinna. Florida har vunnit 4/5 senaste mot toppmotstånd (Vegas, Nashville, Toronto och San José). Det är respekt. Trots det står Panthers i hela 2,70 på hemmaplan mot St.Louis. Blues är också formstarkt och har vunnit 3/4 senaste matcherna. Känns lite fördel Florida och oddset på 2,70 måste testas. Florida har vunnit 2/3 senaste inbördes.

New Jersey – Los Angeles 01.00

Kommentar: Väldigt lurig match mellan två av seriens sämsta lag (bortsett från Ottawa). Kan gå lite hur som helst. U5,5 kan funka, men jag skippar helt spel här.

Pittsburgh – Carolina – 01.00

Kommentar: När Pittsburgh står i 2,15 x pengarna på hemmaplan så måste man syna. Formen har varit lite sådär på slutet, men på hemmais brukar Pingvinerna alltid leverera. Penguins har vunnit 10/13 senaste hemmamatcher, nio av dom under ordinarie speltid och åtta av dom med minst två mål. Carolina har lyckats vinna 2/5 senaste bortamatcher, men det har varit mot relativt svaga Vancouver och Edmonton. Ser man till inbördes så har Pittsburgh vunnit 5/6 senaste hemma mot Carolina (samtliga efter FT). Testar även Sidney Crosby Ö2,5 skott till 1,72. Gått in 4/5 senaste matcherna.

Washington – Vancouver – 01.00

Kommentar: Washington är stora favoriter i den här matchen. Kanske lite för stora, men det raka spelet till 1,77 funkar. Laget föll senast med 0-1 hemma mot Boston. Capitals lär vara rejält revanschsugna. Vancouver är dessutom b2b efter en tuff förlust mot Philadelphia senast (1-2). Capitals har vunnit 6/7 senaste inbördes mot Canucks, vilket såklart också talar för huvudstadslaget.

Montréal – Anaheim – 01.30

Kommentar: Detta Anaheim. Laget släppte sex nya mål i natt borta mot Toronto och har nu släppt in 23 mål på de fyra senaste matcherna. Montréal har fin form då man vunnit 6/8 senaste matcherna. Anaheim däremot har urusel form med endast två vinster på de 18 (!) senaste matcherna. Inbördes har Montréal tre raka vinster mot Ducks. Canadiens rak ger 1,80 och får en slant av mig trots att oddset är på gränsen. Montéal -1,5 kan också vara spelvärt till 2,30. Ö5,5 mål i matchen ger godkända 1,92. Tål att tänkas på. Tomas Tatar Ö0,5 poäng står i fina 1,70. Det spelet är värd en slant. Slovaken har gjort poäng i 5/6 senaste matcherna och nu möter man Anaheim som läcker något kolossalt.

Tampa Bay – Vegas – 01.30 

Kommentar: Hela 2,05 på seriens bästa lag – på hemmaplan! Det måste såklart synas. Man leder Eastern Conference och NHL i överlägsen stil och ska normalt sett vinna den här matchen. Vegas har gjort en bra säsong så här långt, men är inte i någon vidare form. Faktum är att fjolårets Stanley Cup-mästare kommer från fyra raka nederlag och har endast vunnit 1/6 senaste matcher. Lightning är dessutom otroligt starka hemma med tio vinster på de elva senaste hemmamatcherna. Vegas har tre raka bortaförluster inför kvällens match. Senast de båda lagen möttes vann dessutom Tampa Bay. Nej, 2,03 på Tampa Bay spelas alla dagar i veckan.

Nashville – Arizona – 02.00

Kommentar: Här är Nashville på tok för stora favoriter. Laget står i 1,55 och Arizona i smått otroliga 5,25. Självklart ska Nashville vara favoriter och är det bättre laget i grunden, men här måste Arizona FT och ML testas. Coyotes är ett av NHL:s bästa lag på bortaplan och har tagit många fina skalper under säsongen. Nashville har haft det tungt på hemmaplan på slutet med tre raka förluster. Ser man till inbördes har Arizona två raka vinster och har endast förlorat en match under ordinarie speltid mot Nashville på de sex senaste bataljerna lagen emellan.

Winnipeg – San José – 02.00

Kommentar: Tvåan mot trean i Western Conference. Winnipeg har tre raka vinster och San José två. Jets har gjort 17 mål senaste tre matcherna och Sharks tio senaste två. Det bäddar för en målrik och underhållande match i natt. Ö5,5 mål ger blyga 1,53 och är inte spelvärt. Det får istället bli Ö6,5 ML till 1,82. Blake Wheeler Ö2,5 skott till 1,72 finns på Unibet och spelas! Wheeler har löst linan i tio (!) raka matcher. Testar även Brent Burns Ö0,5 poäng till 1,60.

Colorado – Columbus – 03.00

Kommentar: Två lag med ruskigt dåliga former. Colorado har tre raka förluster (alla på hemmaplan) och endast två vinster på nio senaste och Columbus kommer från fem raka nederlag. Denna matchen kan sluta hur som helst och här skippar jag spel.

Edmonton – Chicago – 03.00

Kommentar: Svårbedömd match. Edmonton har fem raka förluster och Chicago fyra raka vinster. Chicago ”bör” vinna rent formmässigt, men jag har en känsla av att segersviten tar slut här. Jag vågar dock inte testa Oilers rak eller ML till dom låga oddsen (2,15 och 1,68). Istället kör jag Ö6,5 ML till hela 1,92. Linan har gått in i Edmontons 4/5 senaste matcher och i hela 9/10 senaste Chicago-matcherna. Båda lagen är dessutom i stort poängbehov.

Nattens spel:

Minnesota rak @2,50 (2u) – Betsson 

Buffalo – Minnesota Ö5,5 @1,87 (2,5u) – Betsson

Florida rak @2,70 (2u) – Bet365

Pittsburgh rak @2,15 (2,5u) – Coolbet

Crosby (Pittsburgh) Ö2,5 @1,72 (2u) – Betway

Washington rak @1,77 (3u) – Coolbet

Montréal rak @1,80 (3u) – Coolbet

Tatar (Vegas) Ö0,5 poäng @1,70 (2u) – Betsson

Tampa Bay rak @2,05 (3u) – Coolbet

Arizona rak @5,25 (1u) – Bet365

Arizona ML @3,40 (1u) – Betsson

Winnipeg – San José Ö6,5 ML @1,82 (2u) – Betsson

Wheeler (Winnipeg) Ö2,5 skott @1,72 (3u) – Unibet

Burns ( San José) Ö0,5 poäng @1,60 (3u) – Betsson

Edmonton – Chicago Ö6,5 ML @1,92 (2u) – Betsson

Lycka till med era spel i natt, vänner!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s