Kvällens trippel

I kväll lägger vi även en ”säker” trippel till 3,49. Jag tänkte att jag publicerar den här på bloggen så jag kan skriva lite  om matcherna.

Oskarshamn – Tingsryd 

Kommentar: Suveräna Oskarshamn mot bottenlaget Tingsryd. Det ska bara kunna sluta på ett sätt. Oskarshamn föll i sin senaste hemmamatch (1-2 mot Leksand), men radade upp åtta raka ordinarie vinster innan dess. Det ska även tilläggas att man vann 7/8 matcher med minst två mål. Tingsryd är ett av seriens sämsta lag på resande fot och har förlorat sex raka bortamatcher under ordinarie speltid där man endast gjort sju mål framåt. Den sviten lär inte brytas i afton.

Hanhals – Kristianstad 

Kommentar: Kristianstad ligger tvåa, en poäng bakom Kallinge/Ronneby. Ska man ha chans att vinna seriens så ”måste” det blir tre poäng i kväll. Hanhals ligger näst sist och har endast spelat in nio poäng på 13 matcher. Ni hör ju själva. Det är en viss klasskillnad mellan lagen. Hanhals har endast två vinster på de tolv senaste matcherna medan Kristianstad har tre raka vinster och sex segrar på de sju senaste. Dessutom fyra raka inbördes vinster mot Hanhals.

Grums – Kallinge/Ronneby

Kommentar: Grums ligger sist – Kallinge/Ronneby etta. Det skiljer hela 22 poäng mellan lagen och då har det bara gått 12-13 omgångar. Det säger det mesta om vilken skillnad det är på lagen. Grums har förlorat 13 av sina 15 senaste matcher. Kallinge/Ronneby har elva (!) raka vinster inför kvällens bortamatch mot Grums. Som sagt, denna matchen ska bara kunna sluta på ett vis – bortavinst.

Kommer favoriterna upp i normal standard så ”ska” samtliga vinna tämligen enkelt. Det finns dock inga garantier inom sportvärlden, vilket är charmen med sporten. 

Odds: 3,49 (Coolbet)
Spelstopp: 19.00
Insats: 2 units

Lycka till vid rygg!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s