Speltips 7/2

Gårdagen var galen där fantastiska 6/7 spel hittade hem och vi slutade på hela +13,37 units! Mest nöjd är jag med Leksand rak till 2,70. Dalmasarna bortabesegrade Björklöven med klara 4-1. Nu är det ny dag och det gäller att bibehålla fokuset för att hitta en ny plusdag. Utbudet är väldigt klent idag, men jag har hittat tre intressanta spel från Euro Hockey Tour.

Tryck här för att se speltipsen till nattens 14 (!) NHL-matcher!

Ryssland – Finland – 17.30

Kommentar: Ryssland är, som vanligt, Euro Hockey Tours bästa lag på pappret. Inga undantag här alltså. Finland har ett intressant lag, men Ryssland är bättre. Kommer ryssarna bara upp i normal standard och har motivationen så vinner man. Ryssland har nollat Finland i de två tidigare EHT-matcherna (5-0, 3-0) under säsongen. Ryssland rak ger fina 1,80 och får en slant av mig. I den senaste turneringen vann Ryssland samtliga matcher där man bland annat tvålade dit Tjeckien med 7-2.

Tjeckien – Tre Kronor – 19.00

Kommentar: Här är Tre Kronor stora favoriter, mycket tack vare att matchen spelas på hemmaplan (Hovet). Lagen är jämnbra på förhand och matchen kan således sluta hur som helst i min mening. Då är det självklart mer värt att lägga en slant på Tjeckien. Det är deras tur att besegra Tre Kronor. Tjeckien rak ger hela 3,83 på Coolbet. ML finns till 2,85 på Unibet! Bet365 har t.ex. Tjeckien rak till 3,30 och 2,50 på ML. Tre Kronor har bara vunnit en av sina fem senaste matcher och den segern kom mot just Tjeckien. Revanschläge för tjeckerna alltså. Det brukar bli relativt målsnålt när Tre Kronor spelar. Faktum är att sju raka matcher har gått under 5,5 mål. Ser man till inbördes så har sex raka matcher slutat med U5,5 mål. Oddset är dock rätt lågt för U5,5 mål i matchen. Kan funka i en dubbel, men jag hoppar.

Som ni säkert förstår så är det chansspel i afton, bortsett från Ryssland rak. Det ska tilläggas att det är ”träningsmatcher” som kan sluta lite hur som helst. Dock brukar det vara hyfsat bra kvalitet på Euro Hockey Tour-matcherna, inte minst i den första omgången.

Kvällens spel:

Ryssland rak @1,80 (2u) – Bet365

Tjeckien rak @3,83 (1u) – Coolbet

Tjeckien ML @2,85 (1,5u) – Betway

Lycka till med era spel i kväll, vänner!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s