Nattens NHL 13/2

Herregud vilken natt vi fick senast. 10/10 spel satt och vi hamnade på +22,15 units efter jackpott. 100 procent! Mäktig känsla, inte minst med tanke på hur många spel man lade. Som om inte det vore nog satte jag även en matchvinnartrippel, en målskyttetrippel och en ALL IN-singel.

Nu är gårdagen glömd och vi blickar fram emot en ny härlig natt. Om bara några timmar väntar hela tolv matcher. Jag kommer gå igenom matcherna här nedan och uppdatera med spel löpande fram till matchstart. Uppdatera sidan för dom senaste spelen.

Boston – Chicago 

Kommentar: Här är Boston stora favoriter och står i låga 1,74. Inte spelvärt. Chicago däremot! De står i hela 4,00 rak och 2,75 ML. Här blir det spel. Chicago har vunnit sju (!) raka matcher och är ett av seriens hetaste lag. Ett spel som jag definitivt kommer att köra är Chicago Ö2,5 mål ML till hela 1,86 gånger pengarna. Blackhawks har gjort hela 47 mål under sin vinstsvit på sju matcher och 69 på de 13 senaste. Faktum är att Chicago löst linan, Ö2,5 mål ML, i 13 (!) raka matcher. Smått otroligt. Jag kör Jonathan Toews Ö2,5 skott till hela 1,90. Stjärnan har löst linan i fyra raka matcher där han skjutit 5-4-4-4 skott.

Florida – Dallas 

Kommentar: En match som kan sluta hur som helst. Florida är näst sämst på hemmaplan i Eastern och Dallas näst sämst på bortaplan i Western. Hoppar spel här.

Columbus – Washington 

Kommentar: Lurig match. Washington står i 3,05 x degen, men är b2b. De brukar dock trivas borta mot Columbus och har fyra raka segrar på bortais samt sex vinster på de sju senaste.

Buffalo – NY Islanders

Kommentar: NY Islanders är fantastiskt bra för stunden och ligger tvåa i Eastern Conference. Laget har tre raka vinster och 4/5 senaste. Buffalo har endast vunnit två av sina sex senaste. NY Islanders har vunnit tio av sina 13 senaste bortamatcher, vilket är ett väldigt bra facit. NY Islanders har vunnit 5/7 senaste matcherna borta mot Buffalo. Jag tror på ny seger i natt och testar den raka tvåan till 2,39.

Ottawa – Carolina

Kommentar: Ottawa är jumbo och Carolina jagar en slutspelsplats. Borde sluta med bortavinst, men jag är inte säker. Ottawa har två raka segrar och har vunnit 3/5 senaste hemmamatcherna mot Carolina. Jag avstår spel här och kör bara Mark Stone Ö2,5 skott till 2,05. Stone har skjutit sex skott på mål i två raka matcher (båda på hemmaplan). Hoppas det fortsätter.

Tampa Bay – Calgary

Kommentar: Eastern Conference- och NHL-ettan, Tampa Bay, mot Western Conference-tvåan, Calgary. Vilket otroligt häftig match. Potentiell Stanley Cup-final tillika. Lightning är Eastern bästa hemmalag och Flames är Westerns bästa bortalag. Tampa Bay har två raka vinster och Calgary tre förluster på de fyra senaste. Tampa Bay har dock bara vunnit 2/5 senaste hemmamatcher och har två raka hemmaförluster mot Calgary. Jag tycker matchen är helt öppen och är det något lag man ska spela på så är det Flames enligt mig då dom står i 3,15 och Tampa Bay 1,90. Avstår dock matchspel här. Elias Lindholm Ö2,5 skott testas till hela 2,20! Svensken har löst linan i fyra raka matcher. Vi hoppas på en femte också.

St.Louis – New Jersey 

Kommentar: St.Louis går riktigt bra för stunden och ska vara favoriter, men är alldeles för stora. Blues rak ligger på 1,62, vilket inte är spelvärt. St.Louis har sex raka vinster inför nattens match. New Jersey vann senast, men hade tre raka förluster innan dess. Inbördes har St.Louis nio raka segrar mot New Jersey. Jag tror att Blues vinner och lär göra några mål framåt. Därför lägger jag Tarasenko Ö0,5 poäng till 1,60. Ryssen har gjort poäng i åtta (!) raka matcher. Kör även Parayko Ö2,5 skott till 1,82. Backen har löst linan i fyra raka matcher.

Nashville – Detroit

Kommentar: Nashville är stora favoriter, vilket dom också ska vara, men oddset på rak etta är blygsamma 1,58, vilket inte är spelvärt. Predators har dessutom två raka förluster inför matchen i natt. Red Wings har vunnit 8/9 senaste mot Nashville (fyra raka på bortaplan), vilket gör att jag testar Detroit rak och ML till 4,75 och 3,05 med en TV-peng.

Winnipeg – NY Rangers

Kommentar: Winnipeg är stora favoriter, men jag vågar inte röra något matchspel här. Jets har vunnit 7/8 senaste hemma och NY Rangers 3/4 senaste borta. NY Rangers har dessutom vunnit 4/5 senaste borta mot Jets. NY Rangers rak till 4,00 lockar mest här, men jag skippar. Favoritspelet, Blake Wheeler Ö3,0 skott, till 1,85, lägger jag såklart. Linan har gått in i 13/14 senaste.

Minnesota – Philadelphia

Kommentar: Minnesota är jättefavoriter, vilket jag inte riktigt förstå då laget har vunnit en av sina sex senaste matcher samtidigt som Philadelphia har nio vinster på sina elva senaste. Wild har dessutom bara vunnit 3/11 senaste hemmamatcher medan Flyers har vunnit tre raka bortamatcher. Ser man till inbördes möten så har Philadelphia vunnit 6/8 senaste mot Minnesota. Jag testar Philadelphia rak till 3,50. Granlund brukar inte skjuta så mycket, men står i 2,10 på Ö2,5 skott. Han har klarat linan i 5/7 senaste och får förtroende av mig. Testar även Voracek Ö2,5 skott till 1,75. Tjecken sköt sju (!) skott på mål senast och har klarat linan i sex raka matcher. 

Colorado – Toronto 

Kommentar: Spännande match mellan två, normalt sett, målglada lag. Colorado har dock förlorat sju raka matcher. Toronto föll senast, men hade fyra raka vinster innan dess och ska självklart vara favoriter här. Colorado har dessutom fyra raka hemmaförluster och endast två vinster på de sju senaste hemmamatcherna mot Toronto. Jag måste tro på bortavinst här, inte minst med tanke på Torontos förlust mot NY Rangers senast. Maple Leafs dominerade stort och avlossade otroliga 56 skott på mål, men föll ändå med 1-4. Räknar med bättre skärpa och islossning här. Toronto rak spelas till 2,20.

Vegas – Arizona

Kommentar: Två lag som har det lite tufft just nu. Vegas är det bättre laget i grunden och bör vinna, men är på tok för stora favoriter. Vegas har bara vunnit en av sina fyra senaste hemmamatcher och två av sina sju senaste matcher overall. Arizona vann senast, men föll i fem raka matcher innan dess. Jag avstår matchspel helt här. Keller Ö2,5 skott till hela 2,10 testas. Linan har gått in i 8/9 senaste matcherna!

Nattens spel:

Chicago rak @4,00 (1u) – Bet365

Chicago ML @2,75 (1,5u) – Bet365

Chicago Ö2,5 ML @1,86 (3u) – Betsson

Toews Ö2,5 skott @1,90 (2,5u) – Betway

Stone Ö2,5 skott @2,05 (2u) – Betway

NY Islanders rak @2,39 (2u) – Betsson

Lindholm Ö2,5 skott @2,20 (2u) – Betsson

Tarasenko Ö0,5 poäng @1,60 (3u) – Betsson

Parayko Ö2,5 skott @1,82 (2u) – Betsson

Detroit rak @4,75 (1u) – Bet365

Detroit ML @3,05 (1u) – Bet365

Granlund Ö2,5 skott @2,10 (1,5u) – Betway

Voracek Ö2,5 skott @1,75 (2,5u) – Betway

Philadelphia rak @3,50 (1,5u) – Bet365

Wheeler Ö3,0 skott @1,85 (2,5u) – Betway

Toronto rak @2,20 (2,5u) – Coolbet

Keller Ö2,5 skott @2,10 (3u) – Betway

Lycka till med era spel i natt.

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s