Nattens NHL 14/2

Måndagens supernatt, där 10/10 satt och vi gick hela +22,15u, följdes upp med ett par units minus senast. I natt väntar det två matcher i världens bästa liga där jag väljer att lägga följande spel.

Pittsburgh – Edmonton

Kommentar: Två lag som haft det tufft på slutet. Pittsburgh bröt sin förlustsvit senast då man gjorde en riktigt bra match borta mot Philadelphia där man till slut vann med 4-1. Edmonton har endast vunnit en av sina åtta senaste matcher och lär få det tufft även i natt. Penguins har fyra raka vinster mot Oilers och åtta vinster på de nio senaste matcherna lagen emellan. Pittsburgh har inte förlorat en enda match under ordinarie speltid hemma mot Edmonton sedan 2006! Allt pekar på hemmavinst och jag synar till 1,92. Jag testar även Draisaitl Ö2,5 skott till 1,80. Tysken har löst linan i 4/6 senaste. Han sköt inte ett enda skott på mål senast mot San José och lär vara revanschsugen i natt.

Anaheim – Vancouver

Kommentar: Två formlösa lag. Vancouver har endast en vinst på sina fem senaste och Anaheim har sju raka ordinarie förluster (2-6, 0-4, 1-4, 1-6, 3-9, 1-5, 0-3) samt endast två vinster på de 21 senaste matcherna. Otroligt uselt facit. Ducks har sju raka hemmaförluster medan Vancouver endast vunnit en av sina sex senaste matcher på resande fot. Denna match känns helt öppen på förhand och kan sluta hur som helst. Jag testar Ö5,5 mål i matchen till 1,82. Anaheims försvar läcker samtidigt som Vancouver brukar göra en hel del mål framåt och vara inblandade i målrika matcher. Jag provar Montour Ö2,0 skott till 1,75. Backen har löst linan i 4/5 senaste. Pettersson Ö2,0 skott till 1,90 tas också. Elias har löst linan i fyra raka och lär få många bra lägen i natt när man möter ett av NHL:s sämsta lag defensivt samt ett av de lagen som släpper till flest skott på mål bakåt. Boeser Ö3,5 skott till fina 2,25 får också en liten slant.

Mina spel:

Pittsburgh rak @1,92 – Coolbet (3u)

Draisaitl Ö2,5 skott @1,80 – Betway (2,5u)

Anaheim – Vancouver Ö5,5 @1,82 – Coolbet (2,5u)

Montour Ö2,0 skott @1,75 – Betway (2,5u)

Boeser Ö3,5 skott @2,25 – Betway (1,5u)

Pettersson Ö2,0 skott @1,90 – Betway (3u)

Lycka till med era spel i natt!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s