Speltips 13/2

Det blir snabba ryck här idag då jag alldeles strax ska iväg på innebandyträning. Jag publicerar lite hockeyspel nedan.

Uppdaterat med tre fotbollsspel!

Nürnberg – Iserlohn

Kommentar: Ettan låg på 1,90 igår kväll, men har nu sjunkit rejält på sina håll. Finns dock att hitta till 1,70, vilket är taget. Nürnberg har vunnit 5/6 senaste och har 14 (!) raka hemmavinster mot Iserlohn varav tolv efter ordinarie speltid och flera stycken med många måls marginal. Iserlohn har vunnit en av sina åtta senaste borta matcher och 3/22 senaste. Inga höjdarsiffror direkt.

Pardubice – Sparta Prag

Kommentar: Här kör jag Sparta Prag till 1,75. Pardubice har bara vunnit en av sina tolv senaste matcher och två av sina 22 senaste. Brutalt dålig form med andra ord. Endast en hemmavinst på de 15 senaste. Sparta Prag har vunnit 3/4 senaste bortamatcherna under ordinarie speltid och har åtta raka bortavinster mot Pardubice. Det blir en nionde i kväll också.

Almtuna – Karlskoga 

Kommentar: Här chansar jag på Karlskoga ML till 2,05. Almtuna har bara vunnit en av sina tio senaste medan Karlskoga har tre raka vinster. Karlskoga är bättre i grunden och har vunnit 3/4 senaste inbördes.

Pantern – MODO

Kommentar: Båda lagen har två raka vinster inför kvällens match. Här tror jag på MODO av tre anledningar. Dels är man bättre än Pantern i grunden, har två raka vinster inbördes samt att Pantern är seriens i särklass sämsta hemmalag. Malmölaget har bara tagit 19 poäng på hemmais, hela nio poäng efter närmaste lag. MODO till 2,30 får en slant.

Tingsryd – AIK

Kommentar: AIK är grymt bra för stunden och går för serieseger. Tingsryd är inget vidare och ska normalt sett inte ha en chans här. Tingsryd har bara vunnit 2/9 senaste matcherna medan AIK har Fyra raka vinster och vinst i 7/8 senaste. Inbördes har AIK vunnit tio raka matcher mot Tingsryd.

Vimmerby – Troja/Ljungby

Kommentar: Två topplag som tävlar om tredjeplatsen i tabellen. Troja/Ljunbgy saknar massa spelar och förväntas ställa en J20-målvakt i målet. Dessutom har Vimmerby tre raka inbördes segrar mot Troja/Ljungby och har gjort det strålande på hemmaplan på slutet. Jag kör på hemmavinst här till 1,95.

Ajax – Real Madrid

Kommentar: Här kör jag Real Madrid till hela 2,14. Real Madrid är det klart bättre laget i grunden och är i väldigt bra slag för tillfället med sju raka matcher utan förlust. Under denna perioden har det blivit sex vinster och en oavgjord match mot Barcelona. De slog Atl. Madrid senast borta med 3-1 och har även slagit Sevilla med 2-0 under streaken. Ajax ”måste” vinna kvällens match för att ha chans på avancemang. Det kommer öppna upp för Reals kontringsspel.

Tottenham – Dortmund

Kommentar: Två lag som brukar spela målrika matcher. Risken finns att den första matchen blir lite låst, men jag räknar med att något av lagen gör 1-0 i den första halvleken, sen blir det åka av. Därför testar jag Ö2,5 mål i matchen till 2,00. De fyra senaste mötena inbördes har slutat med tre mål eller fler.

Ipswich – Derby

Kommentar: Ipswich ligger sist och är helt ur slag. Fyra raka förluster och åtta nederlag på de senaste nio är Ipswichs facit inför kvällens match. Derby har fem raka matcher utan förlust där fyra av matcherna har slutat med vinst. Inbördes har Derby två raka vinster. Derby har även fyra raka bortavinster mot Ipswich i bagaget. Jag testar alltså tvåan till 1,90.

Mina spel:

Nürnberg rak @1,70 + ”Veckans snöboll” – alltid all in (5u).

Sparta Prag @1,75 (2,5u)

Karlskoga ML @2,05 (2u)

MODO rak @2,30 (2u)

AIK rak @1,75 (3u)

Vimmerby rak @1,95 (2u)

Real Madrid @2,15 (3u)

Tottenham – Dortmund Ö2,5 @2,05 (2u)

Derby @1,90 (2u)

Lycka till med era spel i kväll!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s