Speltips 14/2

Ny härlig bettingdag där vi bland annat bjuds på fem SHL-matcher och hela 15 Europa League-matcher där jag väljer att lägga stort fokus på Malmö FF – Chelsea.

Luleå – Malmö 

Kommentar: Luleå leder serien (samma poäng som Färjestad) och är ruggigt svårslagna. Laget har vunnit sju av sina tio senaste matcher och är ett av seriens bästa hemmalag. Malmö ligger på en niondeplats i tabellen och såg inget vidare ut defensivt mot Färjestad senast då man släppte sex puckar förbi sig. Malmö lär fokusera på försvarsspel i kväll, men jag tror inte det räcker. Luleå vinner på nytt. Malmö har tre raka förluster och endast två vinster på sina sju senaste bortamatcher. Dessutom har Luleå vunnit fyra av de fem senaste matcherna mot Malmö. Jag testar ettan till 1,85. Jag testar också U4,5 mål till 2,00. Den linan har gått in i sju raka inbördes möten.

Malmö – Chelsea

Kommentar: Matchen som alla snackar om i Sverige just nu. Detta av förklarliga själ såklart. Chelsea kommer såklart gå vidare, men bortamatchen i kväll kan vara lite lurig. Enligt rapporterna kommer dock Chelsea ställa upp med ett starkt lag och ska vinna. Chelsea är självklart klasser bättre än Malmö. Min känsla är att Chelsea kommer försöka gå för 1-0 i den första halvleken för att sedan spela av matchen i andra halvlek. Ligger Malmö under så kommer laget självklart gå för ett kvitteringsmål, vilket öppnar upp bakåt. Jag räknar kallt med att Chelsea kontrar in minst ett mål och vinner matchen med minst två mål. Känns som en 0-2-match. Chelsea -1,5 står i hela 2,47 och måste självklart testas. Jag kommer även gå ALL IN på Chelsea -1 (asian) till 1,73. Här får vi alltså pengarna tillbaka om Chelsea bara vinner med uddamålet. Skulle Chelsea ställa upp med ett bra lag och vara på spelhumör så kan det rinna iväg, vilket jag inte tro, men chansen finns absolut. Därför testar jag en liten slant på Chelsea Ö3,5 mål och Chelsea Ö4,5 mål till skyhöga odds.

Olympiakos – Dynamo Kiev

Kommentar: Här kör jag på hemmavinst till 1,95. Olympiakos är i säsong och är erkänt starka hemma. Dynamo Kiev är off season och har verkligen blandat och gett i träningsmatcherna under det långa uppehållet. Jag tror matchtempot och Olympiakos fina offensiv avgör här.

Sporting – Villarreal

Kommentar: Ytterligare ett hemmalag som jag tror på. Sporting är alltid stabila hemma och kom gå för vinst i afton. Villarreal däremot har det oerhört tungt i ligan och satsar i första hand på den för att hålla sig kvar i den högsta serien. Villarreal kommer rotera mycket och ge många unga spelare chansen i kväll. Det talar för Sporting som står i fina 2,25.

Mina spel:

Luleå rak @1,87 (2,5u) – Coolbet

Luleå – Malmö U4,5 @2,00 (2u) – Betsson

Chelsea -1 @1,73 (5u) – Coolbet

Chelsea -1,5 @2,47 (3u) – Coolbet

Chelsea Ö3,5 @6,15 (1u) – Betsson

Chelsea Ö4,5 @15,00 (1u) – Bet365

Olympiakos @1,96 (2u) – Coolbet

Sporting @2,25 (2u) – Bet365

Lycka till med era spel i kväll!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s