Nattens NHL – 16/2

Washington rak 3,50, Toronto rak 2,75 och Chicago rak 2,00 var jag nöjd med att pricka in under den föregående natten, men skottspelen gick det betydligt tyngre för, vilket resulterade i en hel del minus. Nu är det en ny natt och vi siktar självklart på plus. Vi är fortfarande plus totalt denna veckan och så ska det också förbli.

I natt tror jag på samtliga underdogs. De är helt enkelt för bra odds på dom och måste testas.

Buffalo – NY Rangers

Kommentar: Här är Buffalo för stora favoriter i mitt tycke. Matchens känns mer 50/50. Jag testar därför NY Rangers rak och ML till 3,15 och 2,30. Sabres har vunnit 3/7 senaste hemma och NY Rangers har vunnit 3/5 senaste borta. NY Rangers har dessutom vunnit hela sju av de nio senaste bortamatcherna mot Buffalo. Måste testa gästerna.

Carolina – Edmonton

Kommentar: Carolina är riktigt bra just nu med sex vinster på de åtta senaste. Edmonton har det tungt med endast en vinst på de nio senaste. Jag väljer ändå att lägga Oilers. Någon gång måste det vända. Laget är stora underdogs och vi får 3,95 på rak och 2,68 på ML. McDavid och gänget har stor potentiell och kan absolut störa Carolina om man bara kommit upp i nivå. Har två raka klara bortasegrar (0-4, 3-7) mot Carolina.

Minnesota – New Jersey 

Kommentar: Här är Minnesota gigantiska favoriter (står i 1,55) trots usel form. Wild har endast vunnit en av sina sju senaste matcher och Devils har en vinst på sina sex senaste. Minnesota har bara vunnit en av sina fem senaste hemmamatcher medan Devils har två vinster på sina fem senaste bortamatcher. Det ska även tilläggas att New Jersey har vunnit tre raka bortamatcher mot Minnesota. Devils får självklart en slant av mig till 4,80. Testar även ML till 3,15.

Anaheim – Boston

Kommentar: Anaheim vann senast med 1-0 och rider vidare på vågen? Jag måste testa det i alla fall. Ducks har gjort en svag säsong, men har åtminstone varit bra på hemmaplan, dock inte på sistone. Bruins har förlorat två av sina tre senaste bortamatcher. Ser vi till inbördes möten har Anaheim vunnit nio (!) av de tio senaste matcherna mot Boston. Ducks har fem raka hemmavinster (samtliga efter ordinarie speltid) mot Boston. Raka spelet till 4,00 testas och även Ducks ML till 2,70.

Mina spel:

NY Rangers rak @3,15 (1,5u) – Unibet

NY Rangers ML @2,30 (2u) – Betway

Edmonton rak @3,95 (1,5u) – Svenska Spel

Edmonton ML @2,68 (2u) – Svenska Spel

New Jersey rak @4,80 (1,5u) – Unibet

New Jersey ML @3,15 (2u) – Betsson

Anaheim rak @4,00 (1,5u) – Bet365

Anaheim ML @2,70 (2u) – Bet365

Lycka till med era spel i natt, vänner!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s