Dagens speltips – 16/2

Har inte tid att skriva så mycket idag då jag är på annat håll, men här nedan har ni mina tips till dagens matcher:

Färjestad – Linköping

Kommentar: Färjestad må vara b2b, men man är grymt bra för stunden samtidigt som Linköping har det lite tungt. Testar hemmavinst till fina 1,91. Färjestad har vunnit 11/13 senaste hemmamatcherna och har tre raka hemmavinster mot Linköping.

Preston – Nottingham

Kommentar: Måste testa Preston här till 2,10. Preston går riktigt bra för stunden och slog topplaget Norwich senast med 3-1. Laget har sex raka utan förlust varav fyra vinster. Nottingham har endast vunnit 2/7 senaste. Man har åtta (!) raka matcher utan vinst på bortaplan. Preston har två raka inbördes vinster mot Nottingham.

Bolton – Norwich

Kommentar: Seriens sämsta hemmalag (Bolton) mot seriens bästa bortalag (Norwich) ska bara kunna sluta på ett sätt. Vi får 1,71 på Norwich-vinst. Taget alla dagar i veckan. Norwich föll dessutom senast och tappade serieledningen till Leeds. Den vill man ta över igen.

Atalanta – Milan 

Kommentar: Här lirar jag Ö2,5 mål till 2,00. Linan har gått in i 15 av Atalantas senaste 18 matcher. Laget öser in mål i ligan, men släpper också in en del. Hemmalagets målskillnad är 50-31 på 23 matcher. Galet mycket mål alltså. Milan snittar en bra bit över ett mål framåt per match dessutom. Jag väljer även att köra Atalanta -1,5 hörnor till 1,80. Detta tipset fick jag av grymma @GustavNordh på Twitter. Som Gustav sa så lär Milan vara nöjda med att Atalanta har bollen mycket för att i sin tur kontra. Detta lär generera i en hel del Atalanta-hörnor. Atalanta brukar dessutom har fler hörnor än sina motståndare i de flesta matcherna.

Schalke – Freiburg 

Kommentar: Här lägger jag Ö2,5 mål till 2,10. Brukar alltid bli mycket mål i Bundesliga. Faktum är att 10/12 senaste matcherna i den tyska ligan har slutat med Ö2,5 mål. Schalke har löst linan i 7/8 senaste matcher och Freiburg i sex raka matcher.

Hertha – Bremen 

Kommentar: Precis som i matchen ovan kör jag Ö2,5 mål här till 1,82. Hertha har löst linan i 5/6 senaste och Bremen i 5/7 senaste. Statistiken är på vår sida alltså.

Mina spel:

Färjestad rak @1,91 (3u) – Betsson

Preston @2,10 (2u) – Coolbet

Norwich @1,71 (3,5u) – Coolbet

Atalanta – Milan Ö2,5 @2,00 (2u) – Betsson

Atalanta -1,5 hörnor @1,80 (2,5u) – Bet365

Schalke – Freiburg Ö2,5 @2,10 (2u) – Bet365

Hertha – Bremen Ö2,5 @1,82 (2u) – Coolbet

Lycka till med era spel idag!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s