Nattens NHL – 18/2

Under gårdagen blev det inga NHL-spel då jag hade fullt upp med annat, men i natt är det dags igen. Två härliga kvällsmatcher väntar samt fyra matcher i natt.

Jag kommer uppdatera löpande med spel under kvällen, så håll utkik för den som vill.

Pittsburgh – NY Rangers 

Kommentar: Nedsläpp redan 18.30. Härligt! Pittsburgh är stora favoriter enligt oddssättarna, kanske lite för stora. Man ligger utanför en slutspelsplats, har förlorat 5/7 senast och spelade en tuff match igår kväll som man torskade på hemmaplan med 4-5. NY Rangers har vunnit 3/5 senaste matcherna och har vunnit tre av de fyra senaste bortamatcherna. Dessutom är det 3-3 i inbördes möten under de sex senaste matcherna lagen emellan. Ska man spela en vinnare i matchen så föredrar jag NY Rangers till hela 4,20 alternativt ML till 2,80. NY Rangers Ö2,5 ML står i fina 1,70. Kan vara värt en slant. Rangers har löst linan i fem raka bortamatcher. Jag väljer att även lägga Zibanejad Ö2,5 skott till 1,72. Svensken har skjutit två skott på mål i två matcher i rad, men känslan är att han löser linan i kväll när det blir rivalmatch mot Pittsburgh. Det kan bli en hel del powerplay också, där Zibanejad får stort förtroende.

Minnesota – St.Louis 

Kommentar: St.Louis är seriens hetaste lag och får förtroende av mig trots att man är b2b. Blues har nio (!) raka vinster och har vunnit sju raka matcher på bortaplan. Minst sagt imponerande siffror. Minnesota har usel form och endast vunnit en av sina åtta senaste matcher. På hemmaplan har man fyra raka förluster. St.Louis har vunnit 5/7 senaste inbördes mötena i Minnesota. Mycket talar för Blues alltså. Jag kör St.Louis ML till 1,98. Jag väljer även att spela St.Louis Ö2,5 ML till 1,76 samt Ö5,5 i matchen till hela 2,17. Minnesota gör en del mål framåt och släpper in mängder bakåt. De har släppt in 18 mål på de fyra senaste matcherna på hemmaplan. St.Louis har gjort 20 mål framåt på sina fyra senaste matcher. Jag hoppas på en 2-4/5-match här.

Detroit – Philadelphia

Kommentar: Philadelphia ska vara favorit med tanke på sin form, men Detroit ska inte underskattas. Red Wings har vunnit tre av sina fyra senaste hemmamatcher där man bland annat har besegrat Toronto. Jag lägger en liten TV-peng på krysset i matchen till 4,30. Faktum är att 6/8 senaste matcherna lagen emellan har slutat med ett oavgjort resultat. Tre raka matcher i Detroit, inbördes, har slutat lika och 4/5 senaste. De båda lagen möttes igår där Philadelphia vann med hela 6-5 efter förlängning. Tar Detroit OT-revansch nu? Voracek Ö2,5 skott till 1,75 testas. Detta spelet har gått in i 7/8 senaste. Givet spel. Testar även Nyquist Ö2,5 skott. Han sköt fem skott senast och har löst linan i 3/4 senaste. Står i fina 2,20.

New Jersey – Buffalo

Kommentar: Två av seriens mest formsvaga lag. Matchen kan gå hur som helst. Jag lägger en mindre slant på New Jersey då de står i högst odds och har dessutom hemmaplan. Vi får 2,00 på ML. Devils vann sin senaste hemmamatch mot Carolina med 3-2. Förra matchen vände man 1-4 till 5-4 efter OT borta mot Minnesota. Stark upphämtning. Jag hoppas Devils har fått behövligt självförtroende efter insatsen senast. Buffalo har endast tre vinster på sina 14 senaste bortamatcher. Inbördes har New Jersey vunnit sju av de tio senaste hemmamatcherna mot Buffalo.

Florida – Montréal

Kommentar: Lurig match. Hoppar 1X2-spel här. Montréal ska vara det bättre laget, men har tre raka förluster. Florida har tre vinster på sina fem senaste och har 4-2 i inbördes möten över de sex senaste matcherna. Jag testar istället Huberdeau Ö2,5 skott till hela 2,00. Han har skjutit 5-4-5-4 senaste fyra matcherna. Snällt med Ö2,5-lina här till ofattbara 2,00 x degen. Testar även Gallagher Ö3,5 skott till hela 2,40. Han har löst linan i fyra raka matcher.

Anaheim – Washington

Kommentar: Normalt sett klasskillnad. Washington har kommit igång på slutat och har vunnit 4/6 senaste. Slog San José med hela 5-1 på bortaplan senast. Ska ha toppchans i natt mot usla Anaheim. Ducks har endast vunnit en av sina nio senaste. Samtliga åtta förluster under den negativa perioden har slutat med en tremålsförlust eller mer. Lägg därtill att Anaheim har förlorat 8/9 senaste hemmamatcher. Washington rak till 1,90 samt Washington -1,5 till 2,55 får en slant av mig. Jag testar även Vrana Ö0,5 poäng till 1,90. Tjecken har löst linan i 4/6 senaste. Capitals bör kunna göra en hel del mål i natt och då är sannolikheten rätt stor att Vrana hamnar i poängprotokollet.

Mina spel:

Kvällens spel:

NY Rangers rak @4,20 (1u) – Betsson

NY Rangers ML @2,80 (1,5u) – Betsson

NY Rangers Ö2,5 @1,70 (3u) – Betsson

Zibanejad Ö2,5 skott @1,72 (3u) – Betway

St.Louis ML @1,98 (2,5u) – Betsson

St.Louis Ö2,5 ML @1,76 (2,5u) – Betsson

Minnesota – St.Louis Ö5,5 @2,17 (2u) – Coolbet

Nattens spel:

Detroit – Philadelphia X @4,30 (1u) – Betway

Voracek Ö2,5 skott @1,75 (3u) – Betway

Nyquist Ö2,5 skott @2,20 (2u) – Betway

New Jersey ML @2,03 (2u) – Betsson

Huberdeau Ö2,5 skott @2,00 (3u) – Betway

Gallagher Ö3,5 skott @2,40 (2u) – Betway

Washington rak @1,90 (3u) – Coolbet

Washington -1,5 @2,55 (2u) – Betsson

Vrana Ö0,5 poäng @1,90 (2u) – Betsson

 

Lycka till med era spel i kväll och i natt!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s