Nattens NHL 19/2

NHL-kvällarna/nätterna fortsätter att gå riktigt fint. Igår/inatt slutade vi på +6,66 units, vilket innebar att vi slutade på fina +15,11 units totalt på NHL under veckan som nyss tog slut.

Kommande omgång har vi en kvällsmatch mellan Calgary – Arizona, med start 22.00, att se fram emot samt fem nattmatcher.

Här nedan droppar jag mina speltips med kommentarer löpande under kvällen. Häng med!

Calgary – Arizona 

Kommentar: Calgary är klart bättre än Arizona i grunden, men har haft det lite tufft på slutet. Flames vann dock över Pittsburgh borta med 5-4 och har bra läge att bygga en ny segersvit. Arizona har vunnit 3/4 senaste, men innan dess radade man upp fem raka förluster. Calgary är starka hemma med sex vinster på de åtta senaste. Coyotes har endast en bortavinst på sina fem senaste. Inbördes har Calgary vunnit fem av de sju senaste mot Arizona. Jag kör Calgary rak till 1,75 och Calgary -1,5 till 2,20. Jag provar också ett skottspel: Tkachuk Ö2,5 till 1,90. Han har löst linan i två raka och 3/4 senaste. Calgary lär skjuta en hel del i kväll och då ska oddsen vara goda för att Tkachuk löser linan.

Columbus – Tampa Bay

Kommentar: Två mycket formstarka lag. Columbus har vunnit 5/6 senaste och Tampa Bay fem raka matcher. Columbus har dock bara en vinst på sina fem senaste hemmamatcher medan Tampa Bay har tre raka bortavinster. Inbördes har Tampa Bay fem raka vinster och har vunnit 5/6 senaste bortamatcherna mot Columbus. Seriens överlägset bästa lag, Tampa Bay, får nytt förtroende av mig i natt och testas till 2,15 x degen.

Chicago – Ottawa

Kommentar: Chicago må ha förlorat 2/3 senaste, men dessförinnan radade man upp sju raka vinster och är alltjämt på jakt efter en slutspelsplats. Ottawa har en seger på sina tre senaste. Chicago har vunnit 5/6 senaste hemmamatcher medan Ottawa endast vunnit en av sina fem senaste bortamatcher. Det ska också tilläggas att Senators är seriens sämsta lag på bortaplan. Blackhawks har vunnit 5/6 senaste matcherna inbördes och har vunnit 8/10 senaste på hemmaplan mot Ottawa. Mycket talar alltså för Chicago i natt och jag spelar hemmavinst rak till fina 2,13. Jag kör även Toews Ö2,5 skott till 1,80. Han har löst linan i 5/7 senaste och Chicago lär ha mycket skott på mål mot svaga Ottawa. DeBrincat Ö2,5 till 1,80 spelas också. Suttit i 2/3 senaste.

Colorado – Vegas 

Kommentar: Två av seriens mest formsvaga lag. Colorado har endast vunnit en av sina tio senaste medan Vegas har en vinst på sina fyra senaste. Jag avstår spel helt från denna matchen. Kan gå precis hur som helst.

San José – Boston

Kommentar: Två ruskigt formstarka lag där båda kommer från sju vinster på de åtta senaste. San José har vunnit 8/9 senaste hemmamatcherna medan Boston har vunnit 6/8 senaste borta. Bruins har fyra raka inbördes vinster mot Sharks och står i 3,10. Kan vara värt en slant. Jag avvaktar dock lite. Jag kör i alla fall Ö5,5 mål till 1,74. Känns som det kan bli hyfsat med mål här.

Los Angeles – Washington

Kommentar: Washington var riktigt uddlösa mot Anaheim igår natt och bör vara rejält revanschsugna i natt. Capitals står i fina 2,30 borta mot Los Angeles, som är jumbo i Western Conference. LA har fyra raka nederlag där man släppt in hela 19 mål bakåt. Man föll bland annat mot Washington borta med 4-6 under den nyss nämnda förlustperioden. Jag väljer därför att köra Ö5,5 till 1,82. Washington släpper också in mycket mål för stunden och gör även en hel del framåt. Capitals rosar inte marknaden just nu, framför allt inte på bortaplan. De har dock vunnit varannan max i de sex senaste matcherna och föll som sagt igår. Alltså dags för vinst i natt? Jag kör på det. Capitals är klart bättre i grunden och borde vara revanschsugna efter den usla insatsen mot Ducks för 24 timmar sedan. Ska dock höja ett varningens finger då Capitals inte vunnit i Los Angeles sedan 2005! Kings har åtta (!) raka hemmavinster mot Washington.

Mina spel:

Calgary rak @1,75 (3u) – Coolbet

Calgary -1,5 @2,20 (2u) – Bet365

Tkachuk Ö2,5 skott @1,90 (2,5u) – Betway

Tampa Bay @2,15 (2,5u) – Coolbet

Chicago rak @2,13 (3u) – Coolbet

Toews Ö2,5 skott @1,80 (2,5u) – Betway

DeBrincat Ö2,5 skott @1,80 (2,5u) – Betway

Washington rak @2,33 (2u) – Svenska Spel

Los Angeles – Washington Ö5,5 @1,82 (3u) – Coolbet

San José – Boston Ö5,5 @1,74 (3u) – Coolbet

Lycka till med era spel i natt, vänner!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s