Kvällens speltips – 19/2

Vilken härlig gårdag vi fick där samtliga (!) fem spel hittade hem. Malmö skötte sig snyggt och vann med klara 6-2, vilket gjorde att all in-singeln på Malmö rak satt, Malmö -1, Malmö -1,5 och Malmö P1. Vi lyckades även pricka in Manchester United till hela 4,00 gånger pengarna. Gårdagen slutade med +14,4 units! Nu är det en ny dag och det gäller att hålla fötterna på jorden.

Krefeld – München – SNÖBOLL

Kommentar: München ligger tvåa med hela 102 poäng och Krefeld elva med 54 poäng. Det skiljer alltså hela 48 poäng lagen emellan. Stor klasskillnad i grunden, såklart. Krefeld är seriens tredje sämsta hemmalag medan München är seriens bästa bortalag sett till poängsnittet på resande fot. München har dessutom en BRUTAL form med TOLV raka ordinarie vinster där man vunnit elva av matcherna med minst två mål. Hela åtta av matcherna har slutat med en tremålsvinst eller mer. Fantastiskt facit. Krefeld däremot är under all kritik. Laget har förlorat 9/10 senaste. Krefeld har vunnit en av sina fyra senaste hemmamatcher medan München vunnit nio raka matcher (samtliga efter ordinarie speltid) på resande fot, åtta av dom med minst två mål. Inbördes har München vunnit 16/17 senaste och har tio (!) raka bortavinster mot Krefeld. Sju av vinstmatcherna har slutat med en tvåmålsvinst eller mer. Jag kommer köra München -1,5 till hela 2,15. Det blir dagens all in-spel samt snöboll.

Mannheim – Bremerhaven

Kommentar: Mannheim leder serien och är 34 poäng före Bremerhaven. Mannheim är lysande på hemmaplan och har sex raka ordinarie vinster i sin hemmaborg. Fem av de matcherna har slutat med en tvåmålsvinst eller mer. Bremerhaven har usel form och radat upp sju raka nederlag. Laget har bara vunnit en av sina åtta senaste bortamatcher. Inbördes har Mannheim 10-3-ledning och fyra vinster på de fem senaste hemmamatcherna. Jag testar Mannheim -1,5 till fina 1,95.

Straubing – Eisbären Berlin

Kommentar: Här testar jag Ö5,5 till fina 1,87. Eisbären Berlin läcker enormt bakåt, främst på bortaplan. Linan har gått in i Eisbärens 5/6 senaste matcher och 3/4 senaste hemmamatcherna för Straubing. Det ska även tilläggas att linan suttit i 9/10 senaste bortamatcherna för Eisbären Berlin. Ö5,5 måste således testas.

Zug – Ambri-Piotta

Kommentar: Zug ligger tvåa, endast två poäng ifrån serieledning, och är 23 poäng före Ambri-Piotta. Zug är grymt bra på hemmaplan och har vunnit tio av sina elva senaste hemmamatcher. Samtliga vinstmatcher har vunnits med två mål eller flera. Ruskigt imponerande. Ambri-Piotta har varit svaga på bortaplan på slutet och endast vunnit 2/8 senaste matcher på resande fot. Ser man till inbördes möten har Zug 15 (!) raka hemmavinster mot Ambri-Piotta där tio har slutat med en tvåmålsvinst eller mer. Jag kommer därför testa Zug -1,5 till 1,99.

Barnsley – Burton

Kommentar: Barnsley går bra i League One och ligger tvåa i tabellen. Burton är 23 poäng efter och tio placeringar. Barnsley har sex raka hemmavinster och har gjort minst två mål i samtliga matcher. Oddset på Barnsley-vinst och Ö1,5 mål är i stort sett detsamma. Jag kommer därför välja Barnsley Ö1,5 till 1,83. Detta då det känns mer troligt med 2-2 än 1-0 eftersom Burton har spelat en hyfsat bra fotboll på bortaplan på slutet. Räknar man bort 0-9-förlusten mot Manchester City så har Burton sex raka bortamatcher utan förlust. Barnsley-vinst funkar såklart också.

Lyon – Barcelona

Kommentar: Champions League i kväll. Härligt! Barcelona är det klart bättre laget i grunden och kommer ta sig vidare sett över två matcher. Lyon är dock bättre än på många år och kan absolut bjuda upp i kväll på hemmaplan. Lyon behöver trycka på för att få med sig ett så bra resultat som möjligt inför returmatchen i Barcelona, vilket kommer öppna upp sig för stjärnorna i Barcelona. Jag har faktiskt svårt att se att Barca inte vinner den här matchen och kommer testa bortavinst till fina 1,78. Bör bli fina ytor för stjärnorna i Barcelona.

Mina spel:

München -1,5 @2,15 (5u – all in) – Bet365

Mannheim -1,5 @1,95 (3u) – Bet365

Straubing – Berlin Ö5,5 @1,87 (2,5u) – Coolbet

Zug -1,5 @1,99 (3u) – Svenska Spel

Barnsley Ö1,5 @1,83 (2,5u) – Betsson

Barcelona @1,78 (3u) – Coolbet

Lycka till med era spel i kväll!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s