Nattens NHL – 20/2

Vilken otroligt fin start vi fick på veckan när vi prickade in 8/10 spel och gick +15,3 units i går natt. Nu blickar vi fram emot en ny NHL-natt som bjuder på nio matcher. Jag tycker dock att samtliga nattens matcher är väldigt ovissa och kommer därför inte lägga så många 1-X-2bet då jag har en rätt dålig feeling, ärligt talat. Jag har dock hittat några intressanta lir som ni hittar längre ner i inlägget.

Carolina – NY Rangers

Kommentar: Carolina är heta för stunden, men NY Rangers är inte så pjåkigt heller. NY Rangers har gjort en hel del mål på slutet och brukar trivas bra mot Carolina. Jag testar därför NY Rangers Ö2,5 ML till 1,86. Rangers har löst linan i 6/7 senaste och 14/17 senaste mot Carolina. Gör NY Rangers en del mål så kommer garanterat hete Zibanejad vara inblandad i något. Zibanejad Ö0,5 poäng spelas till 1,65. Svensken har löst linan i 7/9 senaste.

Florida – Buffalo

Kommentar: Testar Florida rak till 2,16. Gillar det jag sett av Floridas hemmaspel på slutet. Har två raka vinster mot Montréal och Calgary. Buffalo har endast vunnit två av sina tio senaste på bortaplan. Dessutom har Florida vunnit sju av de åtta senaste inbördes mot Buffalo och har fem raka segrar hemma mot Sabres.

New Jersey – Pittsburgh

Kommentar: Skippar spel här. Pittsburgh har vunnit 3/4 senaste och New Jersey två raka. Devils har dock vunnit sex av de sju senaste mot Pittsburgh.

Philadelphia – Tampa Bay

Kommentar: Tampa Bay har sex raka segrar och Philadelphia har vunnit 12 av sina 14 senaste. Lightning är b2b och jag har en känsla av att Flyers vinner i natt. Någon gång måste Tampa Bays svit brytas. Jag vågar dock inte röra något 1-X-2-spel utan provar istället Voracek Ö0,5 poäng till 1,65. Det lär kunna bli en hel del mål i matchen och då är det naturligt att Voracek kommer vara inblandad i något mål. Tjecken gjorde inte poäng senast, men innan dess gjorde han poäng i nio raka matcher. Couturier Ö2,5 skott får en slant till 1,80. Han har löst linan i 5/7 senaste.

Montréal – Columbus

Kommentar: Hoppar över spel här. Montréal har fyra raka förluster och Columbus har vunnit en av tre senaste. Svårbedömd form hos båda. Kan gå lite hur som helst.

Minnesota – Anaheim

Kommentar: Minnesota har en vinst på sina nio senaste och Ducks har sex raka bortaförluster. Ångestmöte alltså. Wild bör hitta tillbaka på det vinnande spåret, men står i alldeles för lågt odds. Testar istället en slant på Ö5,5 mål till 2,11 då båda lagens försvarsspel har varit under all kritik på slutet. Jag kör även Granlund Ö2,5 skott till 1,90. Finländaren har löst linan i fyra av sina fem senaste. Ducks brukar dessutom släppa till mycket skott bakåt.

St.Louis – Toronto 

Kommentar: St.Louis har tio (!) raka vinster och måste få förtroende här till 1,83 ML. Toronto är också formstarkt med sex vinster på de åtta senaste. Det ska tilläggas att Blues har fem raka vinster mot Maple Leafs. Jag måste lira på NHL:s hetaste lag här. Jag kör även Ö5,5 mål till 1,79. St.Louis har hållit nollan i tre (!) raka matcher, men någon gång måste nollan spräckas och det lär den göra i natt när offensiva Toronto kommer på besök. Jag har en känsla för en målrik historia.

Dallas – Nashville

Kommentar: Lurig match där båda har det rätt tungt just nu. Jag vågar därför inte spela något 1-X-2-spel, men har hittat Nashville Ö2,5 ML till godkända 1,70. Predators har en fin offensiv och borde kunna få utdelning i natt efter några matcher med mindre bra utdelning. Dallas har dessutom släppt in minst tre mål i 5/6 senaste.

Edmonton – Arizona

Kommentar: Två formsvaga lag. Edmonton har endast en vinst på sina elva senaste och Arizona har tre vinster på sina senaste tio. Edmonton har fem raka hemmaförluster. Jag vågar inte köra något 1-X-2-spel då matchen känns vidöppen utan jag riktar istället in mig på Ö5,5 till fina 1,82. Oilers har löst linan i elva av sina tolv senaste hemmamatcher och Arizona i fyra raka bortamatcher. Lätt värt en slant här.

Mina spel:

NY Rangers Ö2,5 ML @1,86 (2u) – Betsson

Zibanejad Ö0,5 poäng @1,65 (2,5u) – Betsson

Florida rak @2,16 (2u) – Betsson

Voracek Ö0,5 poäng @1,65 (2,5u) – Betway

Couturier Ö2,5 skott @1,80 (2u) – Betway

Minnesota – Anaheim Ö5,5 @2,11 (3u) – Betsson

Granlund Ö2,5 skott @1,90 (2u) – Betway

St.Louis ML @1,83 (2u) – Betsson

St.Louis – Toronto Ö5,5 @1,79 (2,5u) – Svenska Spel

Nashville Ö2,5 ML @1,70 (2,5u) – Betsson

Edmonton – Arizona Ö5,5 @1,82 (3u) – Betsson

Lycka till med era spel i natt, vänner!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s