Nattens NHL – 21/2

Så var det dags att ta sig igenom en ny natt. I natt väntar bara fyra matcher, vilket kan vara skönt emellanåt. Lättare att fokusera på ett färre antal matcher i mitt tycke.

Detroit – Chicago 

Kommentar: Chicago är för bra just nu för att gå emot till 2,75 rak och 2,05 ML. Blackhawks har vunnit 9/11 senaste medan Detroit endast vunnit 2/7 senaste. Red Wings är Eastern Conference sämsta hemmalag poängmässigt. Chicago har vunnit 3/4 senaste bortamatcher och har vunnit 2/3 senaste borta mot Detroit. Jag måste även testa Ö6,5 ML till 1,82. Chicago har löst linan i nio (!) raka matcher och 16/17 senaste. Senast besegrade man Ottawa med 8-7 efter att den första perioden slutat 5-4! Heeelt galna siffror.

Colorado – Winnipeg

Kommentar: Skippar spel här. Två formsvaga lag som ställs emot varandra. Colorado har vunnit 2/11 senaste och Winnipeg 2/7 senaste. Känslan är att matchen kan sluta hur som helst. Känns som matchen kan bli rätt tajt och målsnål, men nej. Inget spel här.

Calgary – NY Islanders

Kommentar: Wow. Vilken match! Calgary leder Western Conference och NY Islanders ligger trea i Eastern Conference. Flames har två raka segrar efter en mindre bra period dessförinnan. Laget har fått fart på offensiven och gjort tio mål framåt på de två senaste. NY Islanders har också två raka vinster och fem segrar på sina sex senaste. Matchen känns därför väldigt öppen och oviss så jag håller på 1-X-2-spel trots att jag tror på hemmavinst. Jag kör istället en slant på Ö5,5 till 1,80. Calgary har löst linan i 14/16 senaste och NY Islanders gick över linan senast hemma mot Edmonton. Två raka inbördes har slutat med Ö5,5, till och med Ö6,5. NY Islanders Ö2,5 ML till 1,72 kan också funka, men skippar den.

Vegas – Boston

Kommentar: Lurig och oviss match, men Bostons form är brutal just nu och får vi 2,90 på Marchand och gänget så måste det testas. Kör även Bruins ML till 2,18. Boston har sex raka vinster och poäng i elva raka matcher. Vegas har endast en vinst på sina fem senaste matcher och tre vinster på sina elva senaste. Vegas vann sin senaste hemmamatch, men dessförinnan radade man upp fem raka förluster på hemmais (samtliga efter ordinarie speltid). Boston har vunnit 7/9 senaste bortamatcher. Jag testar även Krug Ö0,5 poäng till 1,75. Backen har gjort poäng i 6/7 senaste matcherna. Han får mycket istid och stort förtroende i powerplay.

Mina spel:

Chicago rak @2,75 (1,5u) – Betsson

Chicago ML @2,05 (2,5u) – Bet365

Detroit – Chicago Ö6,5 ML @1,82 (3u) – Betsson

Calgary – NY Islanders Ö5,5 @1,80 (3u) – Coolbet

Boston rak @2,90 (1,5u) – Betsson

Boston ML @2,18 (2,5u) – Coolbet

Krug Ö0,5 poäng @1,75 (2,5u) – Betsson

Lycka till med era spel i natt, vänner!

/ Timmy

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s