Nattens NHL 26/2

Så var det äntligen dags att droppa lite NHL-spel här på bloggen igen. Jag har varit bortrest i några dagar där fokus legat någon helt annanstans. Under torsdagen besökte vi en kennel i Helsingborg och tingade världens sötaste hundvalp som vi får hem om knappt två veckor. Hela helgen tillbringade jag i Åhus då min barndomsvän, som jag känt sedan vaggan, gifte sig med sin fantastiska fru. Jag agerade dessutom bestman. Vilken ära! Bland det mest känslosamma jag har varit med om i livet. Så otroligt vackert och underbart på alla sätt och vis.

Nog pratat om mitt privatliv. Det är dags att ta sig igenom nattens sex NHL-matcher. Let´s go!

New Jersey – Montréal

Kommentar: Skippar spel här. Montréal är bättre i grunden, men har ingen vidare form. Canadiens har fyra raka bortaförluster medan Devils har vunnit tre av sina fyra senaste hemma. Tror mer på hemmavinst än bortavinst, men skippar, som sagt, spel.

Toronto – Buffalo 

Kommentar: Toronto ska såklart vara favorit, men här är dom orimligt stora favoriter. Lite sugen på Buffalo ML och Buffalo rak istället, men jag skippar. Sabres är usla på bortaplan och har fyra förluster i följd samt tio förluster på de tolv senaste bortamatcherna. Toronto har vunnit 5/6 senaste hemmamatcher där man öst in 28 mål framåt. Jag spelar däremot Matthews Ö3,5 skott till 1,85 spelas. Han har löst linan i 6/7 senaste matcherna. Buffalo släpper dessutom till mycket skott mot eget mål samtidigt som Toronto skjuter på allt.

Tampa Bay – Los Angeles

Kommentar: Seriens överlägset bästa lag mot seriens kanske sämsta. Det ska bara sluta med hemmavinst. Dock står Tampa Bay alldeles för lågt för att lägga. Jag väljer istället lite andra spel. Provar Stamkos Ö1,5 poäng till 2,60. Stjärnan snittar en bra bit över en poäng per match och bör kunna lösa ett par poäng om Lightning kommer ut bra. Tampa Bay P1 står i godkända 1,84 och får en slant.

Nashville – Edmonton

Kommentar: Nashville är stora favoriter och jag tror också att man lyckas vinna rätt komfortabelt. Edmonton är inget vidare och saknar dessutom Connor McDavid. Predators blev nollat senast på hemmaplan och lär vara rejält revanschsugna i kväll. Oilers är, som tidigare nämnt, inget vidare och har endast vunnit tre av sina 14 senaste matcher. Jag testar Predators -1,5 till 1,90. Nashville har vunnit 13/14 senaste matcherna inbördes. Jag har en känsla av att det kan bli en hel del mål så jag testar även Ö5,5 mål i matchen till hela 2,03 x degen. Roman Josi Ö0,5 poäng testas också till 1,70. Schweizaren har gjort poäng i 7/10 senaste matcherna. Lär ha toppchans till poäng i natt då Nashville bör kunna lösa 4-5 mål framåt. Testar även en liten slant på Nashville -1,5 P1 till höga 5,45. Nashville P1 till 2,35 funkar också fint.

Colorado – Florida

Kommentar: Colorado rak spelas till 2,10. Avalanche har hittat formen med fyra raka vinster där man 5-0-besegrade Nashville borta senast. Laget har gjort hela 20 mål framåt under de fyra senaste matcherna. Florida är inget vidare på bortaplan och kommer med endast två vinster på sina åtta senaste bortamatcher. Inbördes har Colorado tre raka vinster mot Florida. Huberdeau Ö2,5 skott spelas till fina 1,70. Han har löst linan i åtta (!) raka matcher.

Vancouver – Anaheim

Kommentar: Två formsvaga lag. Testar Anaheim rak och Anaheim ML då de har sjuka stats mot Vancouver. Ducks har vunnit 6/7 senaste inbördes och har vunnit 13/18 senaste bortamatcherna mot Canucks. Testar även Pettersson Ö2,5 skott till 1,75. Ducks släpper otroligt mycket skott emot sig och Elias har löst linan i 4/6 senaste.

Mina spel:

Matthews Ö3,5 skott @1,85 (2,5u)

Stamkos Ö1,5 poäng @2,60 (1u)

Tampa Bay P1 @1,82 (2,5u)

Nashville -1,5 @1,90 (2,5u)

Nashville – Edmonton Ö5,5 @2,03 (3u)

Nashville -1,5 P1 @5,45 (1u)

Colorado rak @2,10 (3u)

Huberdeau Ö2,5 skott @1,70 (3u)

Anaheim rak @3,15 (1u)

Anaheim ML @2,29 (1,5u)

Pettersson Ö2,5 @1,75 (3u)

Lycka till med era spel i natt!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s