Kvällens speltips – 26/2

Så var det dags för en ny dag med allt vad det innebär. Jag har hittat lite intressanta spel som jag droppar nedan med kommentarer i vanlig ordning.

Barys Astana – Nizhny Novgorod

Kommentar: KHL-slutspelet är äntligen igång. Det här är det första mötet lagen emellan där det ska vara klasskillnad. Barys Astana har gjort en riktigt fin säsong medan Nizhny varit lite uppe och ned. Jag tror Astana kommer gå all in direkt och vinner därmed dagens match. Laget har vunnit 3/4 senaste hemma och har vunnit 6/7 senaste hemmamatcherna mot Nizhny Novgorod. Novgorod är dessutom uselt på bortaplan och har endast vunnit två av sina tolv senaste matcher på resande fot. Nej, Barys Astana rak till godkända 1,65 testas på Coolbet. Oddset är nere runt 1,55 på många andra sajter.

Hanhals – Troja/Ljungby

Kommentar: Första Play Off-matchen. Troja/Ljungby är det bättre laget och ”ska” ta sig vidare. Man bör vinna direkt på bortaplan för att sedan avgöra på hemmaplan i match 2. Troja/Ljungby har sex raka inbördesvinster mot Hanhals och jag räknar kallt med att det blir en sjunde också. Senast vann man bara med 2-1 efter förlängning, men dessförinnan slutade matcherna: 6-2, 6-1, 7-2, 5-3 och 5-2 till Troja/Ljungby. Bortavinst ger fina 1,75 på Coolbet.

Frölunda – Malmö 

Kommentar: Fyran Frölunda mot nian Malmö. Göteborgslaget har fin form trots att man föll borta mot Luleå senast. Dessförinnan radade Frölunda nämligen upp fem vinster där man gjorde 23 mål framåt. Malmö är formsvagt och har endast vunnit två av sina åtta senaste matcher. Laget har dessutom haft det förtvivlat svårt på bortaplan under säsongen och kommer med tre raka bortaförluster i bagaget. Inbördes har Frölunda vunnit 2/3 senaste. Mycket tyder på att Frölunda tar en ny vinst i kväll och jag testar hemmavinst till fina 1,80.

Luleå – Rögle

Kommentar: Besök www.spelrek.se för spel samt utförlig motivering.

Grenoble – Rouen

Kommentar: Tvåan Grenoble mot ettan Rouen. Det skiljer tolv poäng lagen emellan, men Grenoble är trots det storfavorit. Faktum är att serieledarna, Rouen, står i 2,80. Matchen kan dock gå hur som helst och båda lagen är grymt formstarka, men oddset lockar mer på tvåan och kommer testas med en mindre slant. Rouen är seriens överlägset bästa bortalag och har tagit 60 poäng på 21 matcher. Det är smått bisarra siffror då 63 poäng är maxpoäng på bortaplan hittills under säsongen. Rouen har tolv (!) raka vinster (alla efter ordinarie speltid) och sju raka trepoängare på resande fot. Man har dessutom tre raka bortavinster mot Grenoble och har vunnit 6/7 senaste inbördes matcherna. Grenoble är som sagt också väldigt formstarka med tio raka vinster (åtta efter ordinarie speltid). Matchen kan, som tidigare nämnt, sluta lite hur som helst, men det är helt klart värt att lägga en slant på Rouen till 2,80.

QPR – Leeds

Kommentar: Leeds är endast två poäng ifrån serieledning medan QPR ligger på en 18:e-plats. Ska Leeds ta steget upp till Premier League så krävs det vinst i denna typen av matcher. Leeds har två raka 2-1-vinster inför kvällens bortamatch mot QPR som har förlorat åtta (!) raka matcher i ligan. Leeds är det bättre laget i grunden, bör vara mer motiverade och ”ska” normalt vinna denna matchen. Jag väljer därför att lägga Leeds-vinst till fina 2,02 gånger pengarna. För högt odds för att inte testa.

Mina spel:

Barys Astana rak @1,65 (3,5u) – Coolbet

Troja/Ljungby rak @1,75 (2,5u) – Coolbet

Frölunda rak @1,80 (3u) – Coolbet

Rouen rak @2,80 (1,5u) – Bet365

Leeds @2,02 (2,5u) – Coolbet

Luleå – Rögle – tryck här för spel!

Lycka till med era spel i kväll!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s