Kvällens speltips – 27/2

Under gårdagen slutade vi på fina +3,75 units efter att 4/6 spel hittat hem. Idag blickar vi fram emot en ny härlig dag där det, bland annat, ska spelas massa allsvensk hockey, KHL-slutspel och Premier League-fotboll. Det vankas även El Clasico i kväll där Real Madrid agerar hemmavärd i returmötet i Copa Del Rey. Den första matchen, som spelades i Barcelona, slutade 1-1.

Jag kommer uppdatera detta inlägget med speltips löpande under dagens lopp.

Omsk – Kazan

Kommentar: Omsk vann Game 1 med hela 6-0. Lär blir jämnare nu, men jag tror Omsk tar en ny vinst. Omsk har vunnit 5/6 senaste hemmamatcherna och Kazan har tre raka förluster. Omsk har dessutom vunnit sina fem senaste hemmamatcher mot Kazan.

Björklöven – Tingsryd

Kommentar: Björklöven behöver vinna för att ha chans på Play Off. Tingsryd behöver vinna för att hålla sig rätt sida strecket i botten. Mycket som står på spel alltså. ”Löven” slog Tingsryd för tolv dagar sedan med 6-1. Det var lagets tredje vinst på de fyra senaste hemmamatcherna. Tingsryd har nio (!) raka bortaförluster och jag räknar kallt med att det blir en tionde också. Björklöven rak testas till 1,73. Kvällens hemmalag har fyra raka hemmavinster mot TAIF.

Leksand – AIK 

Kommentar: Två formstarka lag. AIK är hela sex poäng före Oskarshamn med fyra omgångar kvar. Känns som Leksand tar detta på grund av större motivation. Leksand är bara en poäng ifrån trean Västerås. Leksand – AIK har spelat lika fyra matcher i rad. Det kan mycket väl bli en femte också därav plockar jag med ML på Leksand.

Västervik – Oskarshamn

Kommentar: Oskarshamn känns ”klara” som tvåa. Man har sex poäng upp till AIK och elva poäng ner till Västerås med fyra omgångar kvar. Då har Västervik desto mer att spela för. Laget ligger på den åttonde- och sista playoff-platsen på samma poäng som nian Södertälje. Västervik har varit grymma på hemmaplan på slutet och har vunnit åtta av sina nio senaste hemmamatcher, däribland 3-1 mot kvällens motståndare, Oskarshamn. Kvällens gäster har tre raka bortaförluster och inte vunnit under ordinarie speltid på nio (!) bortamatcher. Västervik har vunnit 3/4 senaste inbördes och fyra av de sex senaste hemmamatcherna mot Oskarshamn. Vi testar Västervik ML här.

Chelsea – Tottenham

Kommentar: Viktig match för båda lagen. Känslan är den att matchen kan sluta lite hur som helst. Så länge vi får ett relativt tidigt mål i matchen så tror jag det kan bli en ganska målrik tillställning. Jag lägger därför blgm+Ö2,5 till fina 2,12. Matchen kan alltså sluta 2-1 eller 1-2 som lägst, vilket känns fullt rimligt.

Crystal Palace – Man. United 

Kommentar: Jag vet, United saknar mängder med spelar, men dom mönstrar ändå ett bra lag med Lukaku, Sanchez och Pogba i spetsen. De Gea vaktar kassen och backlinjen är intakt. Crystal Palace har fin form, men Man. United är det klart bättre laget trots alla sina avbräck. Formstarka United står i 2,37 x degen. Det måste testas.

Mina spel:

Omsk rak @2,05 (2u) – Bet365

Björklöven rak @1,73 (3u) – Coolbet

Leksand ML @1,88 (2,5u) – Betsson

Västervik ML @1,98 (2u) – Betsson

Chelsea – Tottenham blgm+Ö2,5 @2,12 (2u) – Betsson

Man. United @2,37 (2,5u) – Bet365

Lycka till med era spel i kväll!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s