Kvällens speltips 28/2

Februaris sista dag är här och imorgon startar vi vårmånaden, Mars. Härligt! Nu ska vi försöka avsluta denna vintermånad på bästa sätt med en ny plusdag. Mycket hockey på schemat i kväll, vilket vi inte tackar nej till. Överlag otroligt luriga matcher i SHL, men jag tror mig ha hittat några bra spel i alla fall. Häng med!

Sarpsborg – Storhamar

Kommentar: Norska hockeyligan! Jag har hittat ett klockrent spel till 2,00 x degen. Ni hittar detta spel med utförlig motivering här!

Frölunda – Örebro

Kommentar: Två väldigt formstarka lag gör upp om tre poäng i Göteborg i kväll. Frölunda är det klart bättre laget i grunden och ska ses med toppchans på hemmaplan. Frölunda har vunnit 6/7 senaste matcherna medan Örebro radat upp fem raka trepoängare. Frölunda har fem raka hemmavinster och Örebro två raka bortasegrar. Innan de två vinsterna på resande fot hade Örebro fem raka förluster. Någon gång måste Örebros segersvit brytas och i kväll är det dags mot starka Frölunda. Göteborgslaget har sju raka hemmavinster mot Örebro. Jag kör Frölunda rak till 1,79.

Djurgården – Luleå 

Kommentar: Det här lär bli en tajt och målsnål historia. Djurgården har vunnit två av sina fem senaste medan Luleå har sju (!) raka vinster. Luleå har kryssat i 6/12 senaste matcherna. Ser man till de tolv senaste inbördes mötena mellan Djurgården – Luleå så har hela NIO (!) slutat med ett oavgjort resultat. Helt ofattbara siffror och krysset måste testas, till 4,06, med en liten slant. Jag kör även Djurgården U2,5 mål till 1,84. Djurgården har gått U2,5 mål i 6/7 senaste matcher. Luleå har sju raka matcher där man släppt in U2,5 mål. I samtliga sju matcher så har man släppt in U1,5 mål till och med. Luleå har även löst linan i sju raka bortamatcher, vilket är helt fantastiskt. Djurgården har bara gått Ö2,5 mål på två av de 15 (!) senaste hemmamatcherna mot Luleå. Närmast bisarra siffror.

Brynäs – Skellefteå 

Kommentar: Jag har en känsla för mycket mål här och kommer köra Skellefteå Ö2,5 ML till 1,78. Skellefteå har löst linan i 5/7 senaste bortamatcher. Brynäs har släppt in Ö2,5 mål i fem raka matcher. Skellefteå har dessutom löst linan i 15 av de 17 senaste bortamatcherna mot Brynäs. Galna siffror!

Mina spel:

Sarpsborg – Storhamar (3u) – se spelrek.se

Frölunda rak @1,79 (3u) – Coolbet

Djurgården – Luleå X @4,06 (1u) – Coolbet

Djurgården U2,5 @1,84 (2,5u) – Betsson

Skellefteå Ö2,5 ML @1,78 (2,5u) – Betsson

Lycka till med era spel i kväll, vänner!

/ Timmy

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s