Kvällens speltips – 1/3

Föregående kväll slutade bra till slut och vi gick +2,42 units. I afton, denna härligt soliga fredag, spelas det mycket hockey runt om Europa eller vad sägs som SHL, HockeyAllsvenskan, Division 1-playoff, NLA, SM-liiga, DEL och KHL-slutspel med mera. Jag har skalat ner den stora skaran av matcher och potentiella spel till endast fem stycken. Här nedan kommer mina bästa spel till i kväll.

Dynamo Moskva – Jokerit

Kommentar: Dynamo Moskva har 2-0 i matcher inför Game 3 i kväll. Det känns nästan lite som Jokerit har gett upp det här. Jag testar Dynamo Moskva ML till 1,72. Kvällens hemmalag har vunnit 13 (!) raka matcher mot Jokerit. Vi har alltså oddsen på vår sida. Jokerit har tre raka förluster och har förlorat 4/5 senaste på resande fot.

Ilves – KalPa

Kommentar: Ett par omgångar återstår av SM-liiga. KalPa ligger tolva och har ingenting att spela för, det har däremot Ilves. Laget ligger åtta i tabellen och har chans på en topp 6-placering, vilket innebär direktplats i kvartsfinalen. Då krävs det vinst i kväll. Ilves har fin form med fem vinster på de sex senaste. KalPa har det desto tyngre formmässigt. Laget har nämligen förlorat 8/9 senaste matcherna och har gett upp säsongen. Inbördes har Ilves vunnit åtta av de tio senaste matcherna. Denna matchen ”ska” bara kunna sluta på ett sätt, med hemmavinst! Jag spelar därför Ilves rak till 1,77.

Mora – Färjestad

Kommentar: Färjestad ligger tvåa och Mora ligger tvåa från slutet. Färjestad går upp i serieledning vid vinst. Mora har hela nio poäng upp till säker mark och ”måste” mer eller mindre vinna kvällens match mot Karlstadslaget. Trots det tror jag ändå FBK löser en ny seger i afton. Laget har åtta (!) raka vinster i bagaget. Respekt. Färjestad har vunnit 18 av de senaste 22 matcherna inbördes. Tung statistik. Färjestad rak spelat till 1,93.

Södertälje – Oskarshamn

Kommentar: Oskarshamn är mer eller mindre klara tvåa. Södertälje, däremot, jagar en playoff-plats. SSK innehar den åttonde- och sista slutspelsplatsen, men är bara en poäng före nian Västervik. Jag har en känsla av att Södertälje slår topplaget, Oskarshamn, i kväll. Jag väljer dock att ”säkra” upp och istället spela Södertälje Ö2,5 ML till 1,70. SSK har löst linan i 4/5 senaste matcher och brukar spela målrika tillställningar. Många av lagets matcher har slutat 4-3 och 3-4 den här säsongen. Med detta spelat kan alltså Södertälje förlora så länge dom gör minst tre mål.

Västerås – Karlskrona

Kommentar: Västerås är klara för playoff och Karlskrona är väldigt nära. VIK vill dock behålla tredjeplatsen i tabellen och inte riskera att halka ner till en sjätteplats. Västerås är seriens näst bästa lag på hemmais poängmässigt (endast en poäng bakom AIK) och ska ses med toppchans till ny vinst i kväll. Västerås har vunnit 19 av sina 21 senaste hemmamatcher. Galna siffror. VIK har även vunnit 2/3 senaste hemmamatcherna mot Karlskrona. KHK har endast vunnit tre av sina elva senaste matcher på resande fot. Det här tar Västerås och jag testar det raka-spelet till 1,93.

Mina spel:

Dynamo Moskva ML @1,72 (3u) – Betsson

Ilves rak @1,77 (4u) – Betsson

Färjestad rak @1,93 (3u) – Coolbet

Södertälje Ö2,5 ML @1,70 (3u) – Betsson

Västerås rak @1,93 (3u) – Betsson

Lycka till med era spel i kväll, vänner!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s