Kvällens speltips – 4/3

Då var det dags att kicka igång en ny vecka. Litet utbud under denna måndag, men jag har hittat fyra spel som jag kommer att köra.

Podolsk – CSKA Moskva 

Kommentar: CSKA Moskva har 3-0 i matcher och har övertygat och varit klart bättre i samtliga. Segersiffrorna har blivit 6-2, 4-0 och 3-1. Kvällens gäster kommer göra allt för att stänga ner matchserien direkt och jag har väldigt svårt att se Podolsk finna motivation till en vinst i afton. De vet att matchserien och säsongen är över. CSKA Moskva har vunnit hela 19 av de 23 senaste inbördes möten och har fem raka bortavinster, efter ordinarie speltid, inför kvällens match. Jag spelar CSKA Moskva rak till 1,41 i en dubbel.

Spartak Moskva – SKA Petersburg

Kommentar: Spartak Moskva chockade SKA Petersburg genom att vinna de två första matcherna på bortaplan. SKA vann Dock senast, i Moskva, i Game 3 med 5-2 och är det klart bättre laget. SKA ”måste” mer eller mindre vinna även kvällens match för att inte ligga under med 1-3 i matcher och således behöva vinna tre raka. SKA dominerade stundtals stort senast och lär göra det samma i kväll. Jag tror även Spartak Moskva känner pressen av att dom ”måste” vinna kvällens match för att ha chans på avancemang. Petersburg har fyra raka klara bortavinster i bagaget inför kvällens match. De har även åtta (!) raka bortavinster (alla efter ordinarie speltid) mot Spartak Moskva där de endast släppt in fem mål och smällt in 32 mål framåt. SKA står i 1,50 rak och spelas i en dubbel. SKA -1,5 till 2,00 funkar också, jag men nöjer mig med dubbeln här.

Ambri – Piotta – Rapperswil

Kommentar: Här har jag hittat ett mycket bra spel till finfint odds efter förutsättningarna. Detta blir också det första spelet i ”Veckans Snöboll”. Ni hittar spelet med utförlig motivering och statistik hos spelrek.se!

Hammarby – Dalkurd

Kommentar: Seriefinal i Svenska Cupen. Hammarby MÅSTE vinna för att ta sig vidare. Det ska Stockholmslaget lyckas med utan några problem. Hammarby har en mycket fin trupp den här säsongen och bör mönstra starkast tänkbara elva. Dessutom är det över 12.000 sålda biljetter till kvällens match, vilket är enormt stora siffror för att vara Svenska Cupen. Dalkurd åkte ur Allsvenskan ifjol och har tappat en hel del viktiga spelare. Fjolårets möte lagen emellan på Nya Söderstadion slutade med en klar 4-1-vinst för Bajen. Hammarby måste, som tidigare nämnt, vinna kvällens match, vilket lär betyda att hemmalaget kommer sätta högsta fart från början. Jag tror att Hammarby tar ledningen i den första halvleken, vilket i sin tur leder till att Dalkurd måste framåt. Då räknar jag kallt med att försvaret går bort sig och Hammarby kan kontra in ytterligare något mål och till slut vinna med minst ett par måls marginal. Jag spelar därför Hammarby -1,5 till 2,10.

Midtjylland – Nordsjälland

Kommentar: Här kommer jag köra blgm+Ö2,5 till 1,90. 12 av Midtjyllands 13 senaste matcher har gått Ö2,5, flera av matcherna med STOR marginal (4-2, 3-5, 4-1). Blgm har gått in i 7/8 senaste. Nordsjälland har tre raka matcher med Ö2,5 mål (3-1, 2-1 och 3-3) och hela åtta raka matcher med blgm. Ser man till inbördes möten har Ö2,5 gått in i 10/11 senaste och blgm i åtta raka matcher. Spelet, som jag lägger (blgm+Ö2,5), har gått in i 7/8 senaste matcherna inbördes. ALLT talar således för att spelet hittar hem igen.

Kvällens spel:

Dubbel: CSKA Moskva + SKA Petersburg @2,12 (3u) – Bet365

Hammarby -1,5 @2,10 (3u) – Bet365

Midtjylland – Nordsjälland Ö2,5+blgm @1,90 (3u) – Bet365

Ambri-Piotta – Rapperswil – se spelrek.se för spel!

Lycka till med era spel i kväll!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s