Nattens NHL – 5/3

Herregud vilken tungt slut vi fick på NHL-veckan. Igår kväll/i natt var det otroligt mycket stolpe ut där t.ex. samtliga skottspel slutade med ett skott under den spelade linan. Natten slutade med hela -22 units, vilket inte alls är bra någonstans. Därmed slutade NHL-veckan med minus för första gången det här året. Vi är dock hela +48,33 units på NHL under 2019.

Aja, nu släpper vi den tråkiga natten och blickar vidare. Det finns liksom inte mycket annat att göra. Man får vara lika glad för det! I natt väntar endast två matcher, vilket kan vara ganska skönt efter en natt med många matcher och mycket minus. Båda matcherna känns vidöppna på förhand och kan sluta lite hur som helst. Jag tycker mig ändå ha hittat ett par intressanta spel. Nu kör vi!

Buffalo – Edmonton

Kommentar: Två lag som ligger en bra bit från en slutspelsplats och lär högst troligen missa festen i vår. Jag tycker matchen känns vidöppen och har svårt att tippa en vinnare. Måste jag välja så blir det Oilers på grund av högre odds, men jag avstår det spelet. Istället riktar jag in mig på Ö5,5 mål till godkända 1,71. Sabres har löst linan i fem raka matcher och Edmonton i 2/3 senaste. Ser man till inbördes så har linan gått in i 3/5 senaste där Edmonton vann tidigare under säsongen med hela 7-2! Om matchen blir så böljande och målrik som jag tror så lär lagens toppspelare skjuta en hel del skott på mål också. Därför spelar jag Skinner Ö3,5 skott till hela 2,10 och Draisaitl Ö2,5 skott till 1,80. Skinner har löst linan i fyra raka matcher och Draisaitl i 7/10 senaste. Ska vara bra chans för båda att gå över sin lina igen.

Calgary – Toronto 

Kommentar: Wow. Vilken match! Kanadensiskt möte där båda lagen, för en gångs skull, är topplag och utmanar om Stanley Cup-bucklan på allvar. Flames toppar Western Conference och har vunnit 7/8 senaste matcher. Toronto ligger trea i Eastern Conference och har vunnit fyra av sina fem senaste. Två formstarka lag som drabbas samman i natt alltså. Här kommer jag prova U6,5 mål till 2,15. Calgary har spelat väldigt tajt på slutet och gått U6,5 mål i sex raka matcher. Under perioden har de bland annat vunnit med 2-1, 2-1, 2-1 och 3-1. Torontos senaste matcher däremot har bjudit på mycket mål, men på bortaplan brukar laget ha betydligt större problem med att göra mål. 9/12 senaste bortamatcherna har slutat U6,5 mål. Ser man till inbördes så har fem raka matcher slutat U6,5 mål (4-3-5-4-3). Känslan är att matchen kan bli lite låst.

Mina spel:

Buffalo – Edmonton Ö5,5 @1,71 (3u) – Betsson

Draisaitl Ö2,5 skott @1,80 (3u) – Betway

Skinner Ö3,5 skott @2,10 (2,5u) – Betsson

Calgary – Toronto U6,5 @2,15 (2,5u) – Bet365

Lycka till med era spel i natt!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s