Kvällens speltips 5/3

Här är jag tidigt ute då jag hittat flera bra SHL-spel imorgon till odds som med största sannolikhet kommer sjunka under tisdagen.

Jag kommer skriva lite mer om matcherna någon gång under morgondagen och droppa ytterligare spel, men de här oddsen måste man hugga snabbt innan dom sjunker, för det lär samtliga göra.

Sarpsborg – Stavanger

Kommentar: Här kör jag Stavanger rak till fina 1,90. Sarpsborg har ingenting att spela för och är klara sexa i tabellen. Stavanger har chans att avancera upp till andraplatsen i tabellen och får betydligt mer bekvämt motstånd i slutspelet i sådana fall. Den chansen kommer man såklart gå all in för att ta. Stavanger har bäst poängsnitt på bortaplan i hela serien medan Sarpsborg är bland de sämre lagen på hemmaplan. Sarpsborg har endast en vinst på sina fem senaste matcher medan Stavanger har fem raka fullpoängare och en målskillnad på sjuka 26-10 på dessa. Sarpsborg har tre raka hemmaförluster och Stavanger har tre raka bortavinster. Stavanger har vunnit 3/4 senaste bortamatcherna mot Sarpsborg.

Frölunda – Linköping

Kommentar: Se spelrek.se för spel, motivering och statistik!

Malmö – Mora

Kommentar: Visst finns en teoretisk chans för Mora att nå tolfteplatsen, men då krävs det i stort sett att man går rent sista fem matcherna samtidigt som Örebro klappar ihop fullständigt. Det känns inte så troligt, vilket också Mora ”vet”. Malmö lär däremot vara otroligt motiverade i kväll. Laget har två raka trepoängare och ligger på den sjätte och sista kvartsfinalplatsen, en poäng före sjuan Skellefteå. Skånelaget har allt i egna händer med andra ord. Malmö är seriens tredje bästa hemmalag medan Mora är seriens sämsta bortalag. Mora har endast vunnit en av sina fem senaste bortamatcher och fyra av sina 18 senaste. Senast de möttes i Malmö Arena vann hemmalaget med hela 5-1 efter att man gjort 4-0 i tredje perioden. Malmö har vunnit fyra av de fem senaste inbördes i Malmö Arena. Mycket tyder på ny hemmavinst och jag spelar Malmö rak till 1,74.

Växjö – Rögle

Kommentar: Växjö är formstarka med fyra vinster på de fem senaste medan Rögle är formsvaga med endast en vinst de fem senaste. Matchen spelas dessutom i VIDA Arena där Lakers vunnit hela 16 (!) av sina 18 senaste matcher och har tagit poäng i samtliga 18 matcher. Växjö är seriens bästa hemmalag poängmässigt och i kväll visar man varför med ny vinst. Lakers har dessutom NIO (!) raka hemmavinster mot Ängelholmsklubben. Även anmärkningsvärt att Växjö har hållit nollan i tre av de fem senaste hemmamatcherna mot Rögle. Här är Växjö rak till 1,71 helt givet för mig.

Färjestad – Brynäs

Kommentar: Här är det stor klasskillnad i grunden, vilket också syns i tabellen och formmässigt. Färjestad ligger tvåa, endast två poäng ifrån serieledning, medan Brynäs ligger elva. Färjestad har vunnit otroliga nio av de tio senaste matcherna medan Brynäs torskat fem raka och har endast en vinst på sina åtta senaste. Färjestad är dessutom seriens näst bästa hemmalag poängmässigt, endast en poäng bakom Växjö. Karlstadslaget har sex raka hemmavinster och har endast förlorat tre av sina 19 senaste matcher i sin hemmaborg. Brynäs har tre raka bortaförluster och endast två vinster på sina åtta senaste matcher på resande fot. Inbördes har Färjestad vunnit sex av de åtta senaste matcherna. Allt pekar på ny Färjestad-vinst i kväll och jag spelar hemmalaget rak till godkända 1,70.

Real Madrid – Ajax

Kommentar: Jag vet, Real Madrid har förlorat tre av sina fyra senast och har Sergio Ramos avstängd, men, kom igen. Det är Real Madrid vs Ajax här. Ajax må ha tre raka ligavinster, men dessförinnan föll man i 3/4 matcher bland annat med 2-6 borta mot Feyenoord. Dessutom har Real två raka förluster mot Barcelona, vilket inte är något att skämmas över. Innan den nyss nämnda perioden vann Real Madrid sju av åtta matcher där man bland annat slog Atl. Madrid borta med 3-1. Real har även sju raka inbördesvinster mot Ajax där sex av matcherna slutat med en tvåmålsvinst eller mer. Ajax måste dessutom fram för att ha chans på avancemang, vilket kommer leda till att Real Madrid kommer få mycket yta att utnyttja. Real har vunnit Champions League tre år i rad och är för rutinerade för att inte vinna denna typen av matcher. Jag kör ALL IN på Real Madrid rak till 1,67 och även en slant på Real -1,5 till otroliga 2,78.

Mina spel:

Stavanger rak @1,90 (3u) – Bet365

Frölunda – Linköping – Se spelrek.se för spel, motivering och statistik! 

Malmö rak @1,74 (3,5u) – Svenska Spel

Växjö rak @1,71 (3,5u) – Coolbet

Färjestad rak @1,70 (3,5u) – Coolbet

Real Madrid rak @1,67 (5u all in-spel) – Coolbet

Real Madrid -1,5 @2,78 (3u) – Coolbet

Lycka till med era spel, vänner.

/ Timmy 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s