Veckans Snöboll – dag 1/7

Det var ett bra tag sedan jag skrev något här. Jag har en enkel förklaring till det. Vi har precis skaffat hundvalp, vilket tar upp enormt mycket tid och energi. Det ska även tilläggas att jag läser studier på 100 procent samt har två skribentjobb vid sidan av. Tiden har helt enkelt inte riktigt räckt till, men jag hoppas det ska bli bättre på den fronten här längre fram.

I kväll tänkte jag i alla fall publicera mitt ”Veckans Snöboll”-spel här på bloggen.

Veckans Snöboll – dag 1/7

Chicago rak 

Kommentar: Chicago gästas av Vancouver. Blackhawks har fått upp ångan rejält och har fem raka segrar och endast fem poäng upp till en slutspelsplats med tio omgångar kvar. Chicago nollade Montréal borta senast och dessförinnan bortabesegrade man grymma Toronto med 5-4. I sin senaste hemmamatch slog man formstarka Arizona med utklassningssiffrorna 7-1. Ska Chicago medverka i slutspelsfesten nästa månad så krävs det vinst mot Canucks i natt. Vancouver är inget vidare och har endast vunnit två av de senaste 20 matcher under ordinarie speltid. På bortaplan har man endast vunnit två av sina elva senaste matcher där båda vinster har kommit efter OT/SO.

Allt tyder på att Chicago vinner i natt. Blackhawks har dessutom spetsspelare som Jonathan Toews och Patrick Kane som kan avgöra vilken match som helst på egen hand. Den typen av spelare saknar Vancouver bortsett från Elias Pettersson, men han är inte riktigt på Kane-nivå – än. Vancouver saknar dessutom sju/åtta spelar i natt, vilket såklart är tungt.

Chicago har vunnit fyra av de sex senaste inbördes matcherna mot Vancouver på hemmais.

Odds: 1,86 (Svenska Spel)
Insats: 100 kr
Potentiell utbetalning: 186 kr

Lycka till vid rygg!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s