Slutspelsdag 2

Wow. Vilken första slutspelsdag vi fick! Columbus vände 0-3 till 4-3 borta mot storfavoriten Tampa Bay, St.Louis och Dallas lyckades skrälla direkt, NY Islanders slog Pittsburgh efter förlängning och Erik Karlsson gjorde två assist i 5-2-vinsten mot Vegas.

Speltipsen här på bloggen gick dessutom bra då nio av 14 spel hittade hem och vi landade till slut på 8,07 units plus, vilket får anses som mycket bra då maxspelet på Tampa Bay failade.

I natt väntar tre nya matcher som jag tar itu med nedan:

Boston – Toronto

Kommentar: Oviss serie, där jag till slut tror att Boston går vidare. Första matchen kan dock sluta hur som helst och jag väljer därför att spela Ö5,5 mål till godkända 1,72. Bruins har löst linan i 7/9 senaste matcherna och Toronto i 4/7 senaste. Ser man till inbördes möten i Boston så har linan gått in i sex (!) raka matcher. Jag kör också Marchand Ö2,5 skott till 1,70. Han har löst linan i 4/5 senaste matcherna och lär skjuta ännu mer nu när det vankas slutspel.

Washington – Carolina

Kommentar: Carolina har gjort det bra under säsongen, men är aningen hajpat i min mening. Jag tror Capitals vinner den här serien med 4-1/2 och vinner direkt i Game 1. Oddset på hemmavinst efter ordinarie speltid är fina 2,15, vilket testas. ”Caps” har slagit Hurricanes under samtliga fyra möten lagen emellan tidigare under säsongen. Jag väljer även att köra Carlson Ö0,5 poäng till 1,65. Carlson snittade närmare en poäng per match i grundserien och får stort förtroende överlag, men framför allt i powerplay. Backen gjorde fem poäng i de fem sista grundseriematcherna. Måste även testa Ovechkin Ö4,5 skott till 2,15 och Kuznetsov Ö2,5 skott till 2,05. Jag räknar med att Washington kommer ut starkt och bombar skott. Ovechkin och Kuznetsov har en förmåga att skjuta extra mycket när det vankas slutspelshockey, framför allt på hemmaplan. De ryska lirarna kommer visa vart skåpet ska stå direkt i natt. För bra odds för att inte testa.

Calgary – Colorado

Kommentar: Jag tror hårt på Calgary i den här serien och räknar kallt med att man vinner direkt i natt. 5-2? Känns som det blir målrikt. Jag väljer det raka spelet till 1,90. Jag kör även Mark Giordano Ö0,5 poäng till 1,70. Backen snittade nästan en poäng per match i grundserien och lär göra något liknande i slutspelet. Jag måste även testa Gaudreau U2,5 skott till 2,20. Detta grundar jag enbart på de senaste matcherna då stjärnan inte löst linan en enda gång på de NIO (!) senaste kamperna. Nu är det slutspel och han lär växla upp, men oddset är alldeles för bra för att inte testa på en spelare som inte löst linan på nio raka matcher.

Nattens spel:

Boston – Toronto Ö5,5 @1,72 (3u)

Marchand Ö2,5 skott @1,70 (2,5u)

Washington rak @2,15 (3u)

Carlson Ö0,5 poäng @1,65 (3,5u)

Ovechkin Ö4,5 skott @2,15 (2,5u)

Kuznetsov Ö2,5 skott @2,05 (2,5u)

Calgary rak @1,90 (3u)

Giordano Ö0,5 poäng @1,70 (2,5u)

Gaudreau U2,5 skott @2,20 (2u)

Lycka till med nattens spel, vänner!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s