Slutspelsdag 15

Ytterligare en natt som slutade med plus och vi är nu uppe i fem (!) raka plusnätter. Härligt. I natt blev det +3,76 units. Inte mycket, men bättre än inget.

Föregående natt lyckades Boston enkelt slå ut Toronto med klara 5-1 och San José förlängningsvann mot Vegas. Den matchen kan ha varit det sjukaste jag sett. San José låg under med 0-3 med elva minuter kvar, men fick med sig ett femminuterspowerplay och smällde in fyra (!) mål på det numerära överläget. Vegas kvitterade under slutminuten och Sharks avgjorde senare efter förlängning. Vilken sanslös match och framför allt tredje perioden.

I natt väntar en ny Game 7, denna gång mellan Washington och Carolina. Nattens match är den sista i den första rundan! Nedan hittar ni mina spel från matchen.

Washington – Carolina 01.30 | 3-3 i matcher

Kommentar: Wow. Vilken serie. Vilken match vi får i natt. Game 7! Jag både tror och hoppas på Washington. Samtliga sex matcher har slutat med hemmavinst och jag tror på detsamma i natt. Capitals är grymt starka hemma och kommer komma ut pumpade till max. Dessutom har man ”ingen press” längre då man vann Stanley Cup ifjol. ”Slutspelsspöket” är borta så det är bara att tuta och köra. Jag kommer testa en liten slant på Capitals rak till 2,20. Jag var lite inne på Ö5,5 mål till 2,02, men det kan bli en målsnål match också. Väldigt osäkert där. Jag riktar istället in mig på en hel del specialspel och börjar med Ovechkin Ö4,5 tacklingar till 1,78. Ryssen snittar 5,7 tacklingar per match i slutspelet och har delat ut hela 16 (!) proppar på de två senaste matcherna. Det ger ett snitt på 8,0 tacklingar per match. Jag kör även Kuznetsov Ö2,5 skott till 2,00 x degen. Ryssen började svagt med sina skott, men har levererat fint på slutet. ”Kuzy” har skjutit fyra skott på mål i tre raka matcher och har således löst linan enkelt på slutet. När det vankas Game 7 så lär stjärnan vara skottvillig. Han älskar denna typen av matcher och vill gärna avgöra och bli hjälte. Det blir även tre specialspel i Carolina: Faulk Ö2,5 skott till 1,75. Backen har löst linan i fyra raka matcher och 5/6 slutspelsmatcher. Totalt 8/9 senaste matcherna. Jag testar en liten slant på Hamilton Ö0,5 poäng till 2,00 gånger pengarna. Backen har gjort sex poäng på sex matcher och snittar således en poäng per match. Senast gjorde han 1+1. Han har gjort poäng i 4/6 slutspelsmatcher. Mitt sista spel i matchen blir Teräväinen Ö2,5 skott till hela 2,28. Finländaren snittar tre skott per match i slutspelet och har löst linan i två raka matcher och 4/5 senaste. Teräväinen behöver visa sig från sin bästa sida för att Carolina ska ha chans att ta hem serien. Jag tror stjärnan kommer försöka med mycket avslut på mål i natt. Väldigt fint odds för en spelare som löst linan i 4/5 senaste matcherna och får enormt med istid i alla spelformer.

Nattens bästa spel – ALL IN-SPEL dessutom – hittar ni här!

Mina spel:

Washington rak @2,20 (2u) – Coolbet

Ovechkin Ö4,5 tacklingar @1,78 (3u) – Betsson

Kuznetsov Ö2,5 skott @2,00 (3u) Betsson

Faulk Ö2,5 skott @1,75 (3u) – Unibet

Hamilton Ö0,5 poäng @2,00 (2u) – Unibet

Teräväinen Ö2,5 skott @2,28 (2,5u) – Betsson

Nattens bästa spel – ALL IN- SPEL dessutom – hittar ni här!

Lycka till med era spel, vänner!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s