Slutspelsdag 31

Så var det dags för konferensfinal 1 mellan San José – St.Louis. Vilken häftig matchserie! Känslan är att den kan gå lite hur som helst, men jag tror ändå Sharks tar det. De känns numret förstora. Fruktansvärt bra på hemmaplan och har dessutom hemmaplansfördel.

Vi kickar igång finalserien direkt med några fina spel.

San José – St.Louis | 02.00 | 0-0 i matcher

Kommentar: San José har tagit sig vidare i Game 7 i såväl åttondelsfinalen (mot Vegas) som kvartsfinalen (mot Colorado). Det tyder på bra karaktär och ett gäng vinnarskallar. St.Louis lyckades ta sig vidare i Game 6 i åttondelsfinalen (mot Winnipeg) och Game 7 i kvartsfinalen (mot Dallas). Det är alltså två lag som har spelat MÅNGA matcher i slutspelet. Tur att det möts? San José har imponerat i slutspelet på framför allt hemmaplan där man vunnit 6/8 matcher och St.Louis har varit strålande på bortaplan där man vunnit 5/6 matcher. Hur ska då matchen sluta i natt? Ja, du. Inte en aning.. Känslan säger San José, men jag vågar inte röra 1-x-2 här. Jag kör istället på mål samt skottspel i nattens match.

Jag väljer att lägga Ö5,5 mål i matchen till 2,10. San José har löst linan i 10/12 senaste hemmamatcherna och St.Louis i sju av sina elva senaste matcher på resande fot. Statistiken är med oss med andra ord. Första matchen i en ny matchserie brukar dessutom kunna bjuda på en del mål då lagen ”inte känner” varandra riktigt. Jag måste även testa San José Ö2,5 mål till 1,78. Tror ändå Hajarna löser en vinst och bör då göra minst tre mål. De ÖSER in mål på hemmaplan. Faktum är att de löst linan i 11/12 senaste matcherna på hemmaplan. Smått otroligt facit. I flera av matcherna har de gjort fyra och fem mål också. De bara tutar och kör.

Vi riktar in oss på lite härliga skottspel också. Linan på Couture är tillbaka till 2,5 och Ö2,5 skott står i hela 1,72. Unibet har samma spel till 1,60. Synar det favoritspelet. Fint odds med tanke på hemmaplan och kanadensarens makalösa målform. Provar också Erik Karlsson Ö2,5 skott till 1,85. Vissa bolag har samma spel till 1,60-1,65. Bra värde här alltså. Svensken har löst linan i 8/11 senaste. Tarasenko Ö3,5 skott till 1,95 får också en chans. Ryssen älskar att avlossa skott mot/på mål! Jag testar även Pietrangelo till Ö2,5 till 1,85. Backen har löst linan i 4/5 senaste.

Mina spel:

San José – St.Louis Ö5,5 @2,10 (2u) – Coolbet

San José Ö2,5 @1,78 (2,5u) – Unibet

Couture Ö2,5 skott @1,72 (3u) – Betsson

E. Karlsson Ö2,5 skott @1,85 (3u) – Coolbet

Tarasenko Ö3,5 skott @1,95 (2,5u) – Betsson

Pietrangelo Ö2,5 skott @1,85 (2,5u) – Betsson

Lycka till med era spel i natt, vänner!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s