Hockey-VM – Dag 5

VM-dag 4 öppnade sådär, men avslutades desto bättre då 5/7 spel satt på kvällsmatcherna. Enda två spelen som inte hittade hem var chansspelen på Slovakien ML och Norge Ö1,5. Båda liren var dock ytterst nära att sitta. Trots den tunga starten på eftermiddagsmatcherna så slutade vi på +3,22 units igår, vilket jag får vara nöjd med med tanke på hur dagen startade.

Idag väntar fyra nya matcher där samtliga innehåller de mindre bra lagen i turneringen. De matcherna brukar oftast bli väldigt roliga och intressanta. Mycket känslor och nerv. Det ser vi fram emot. Här nedan hittar ni, i vanlig ordning, mina spel till matcherna.

Storbritannien – Danmark | 16.15 | Grupp A

Kommentar: Storbritannien gjorde det bra i premiärmatchen mot Tyskland och föll till slut med 1-3 efter två sena mål av Tyskland. Britterna skapade förvånansvärd många målchanser och borde faktiskt fått in någon puck till. Matchen efter, mot Kanada, blev det förlust med hela 0-8. Danmark inledde årets turnering med att straffvinna mot Frankrike för att sedan förlora mot Tyskland med uddamålet 1-2. Danmark MÅSTE vinna dagens match om man vill ha chans på en kvartsfinalplats. Jag tror man löser Storbritannien, men inte så lätt som man kanske få förhand kan tro. Storbritannien spelar uppoffrande och skapar en hel del framåt. Jag lirar därför Storbritannien +3,5 till 1,72. Då har alltså britterna råd att förlora med tre mål.

Mitt tips: 1-4 | Odds: 10,00 (Unibet)

Italien – Lettland | 16.15 | Grupp B

Kommentar: Italien är denna grupps slagpåse och har inlett med 0-9 mot Schweiz och 0-8 mot Sverige. Lettland öppnade starkt med att besegra Österrike med 5-2 och hade 1-1 länge mot Schweiz senaste, men fick till slut se sig besegrade med 1-3 efter två sena baklängesmål (ett i tom kasse). Lettland ska bara vinna den här matchen tämligen enkelt. Laget är svårspelade och har en fin sammanhållning då de flesta av spelarna tillhör samma klubb till vardags. Lettland kommer vinna matchen, men frågan är bara med hur mycket? Jag har en känsla av att de städar av Italien tämligen enkelt och vinner med 4-0/5-1. Därför väljer jag att spela en liten slant på Lettland -3,5 till hela 2,58.

Mitt tips: 1-5 | Odds: 14,00 (Unibet)

Tyskland – Frankrike | 20.15 | Grupp A

Kommentar: Tyskland har inlett årets VM-turnering med två raka vinster (Storbritannien 3-1 och Danmark 2-1). Frankrike har förlorat båda sina inledande matcher. Först tappade man 4-2 till 4-5 efter straffar mot Danmark innan man blev överkörda av USA senast med 1-7. Tyskland är klar favorit i den här matchen och bör också vinna. Tyskarna har en helt annat spets än Frankrike, framför allt Leon Draisaitl, vilket brukar bli en avgörande faktor i sådana här matcher. Jag testar därför Tyskland -1,5 till 1,90. Tyskland har vunnit 7/8 senaste mot Frankrike. Förra året vann Tyskland med 7-1 och 2016 med 4-0. Två klara vinster alltså. Dock var dessa båda bara träningsmatcher, men de båda lagen har inte jättemånga NHL-lirare att tillgå oavsett träningsmatcher eller VM. Jag testar även Tyskland Ö3,0 till 1,74. Här får vi pengarna tillbaka om Tyskland stannar på tre gjorde mål och två mål eller mindre gör dom väl inte? Spelet känns bra! Matchen är väldigt viktig för båda lagen och inget lag vill hamna i underläge. Därför tror jag vi får en ganska jämn och tajt förstaperiod. Jag testar därför U1,5 P1 till 1,70. Tyskland har spelat 0-0 i båda sina förstaperioder under turneringen.

Mitt tips: 4-1 | Odds: 13,70 (Svenska Spel)

Schweiz – Österrike | 20.15 | Grupp B

Kommentar: Schweiz har imponerat så här långt. Senast besegrade man Lettland med 3-1 i en härlig match och dessförinnan körde man över Italien med 9-0! Österrike har öppnat turneringen med två raka förluster. Först föll man mot Lettland med 2-5 och därefter Ryssland med 0-5. Två rätt tuffa matcher, inte minst Ryssland, men spelet har ändå varit under all kritik. Österrike får det väldigt tufft även i kvällens match mot Schweiz. Jag tror Schweiz plockar sin tredje raka vinst och i afton blir segern klar. 4/5-1 är inte alls otänkbart. Jag lägger därför Schweiz -2,5 till godkända 1,82. Jag testar även en liten slant på Schweiz -3,5 till 3,15. Jag måste även testa Schweiz Ö1,5 P1 till hela 2,97. Är det något av kvällens åtta nationer som ska lösa två mål i den första perioden så är det Schweiz.

Uppdaterat: (13:02) Nytt spel finns att tillgå! Publicerat hos Spelrek. Tryck här för spelet och utförlig motivering!

Mitt tips: 5-1 | Odds: 16,00 (Unibet)

Mina spel:

Storbritannien +3,5 @1,72 (2,5u) – Bet365

Lettland -3,5 @2,58 (2u) – Svenska Spel

Tyskland -1,5 @1,90 (2,5u) – Bet365

Tyskland Ö3,0 @1,74 (3u) – Unibet

Tyskland – Frankrike U1,5 P1 @1,70 (2,5u) – Unibet

Schweiz -2,5 @1,82 (2,5) – Unibet

Schweiz -3,5 @3,15 (1,5u) – Unibet

Schweiz Ö1,5 P1 @2,97 (1,5u) – Svenska Spel

Tillagda spel: 

13.02: Spelet med utförlig motivering finner ni här! 

Lycka till med era spel idag, vänner!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s