Slutspelsdag 34

San José fick stryk igår med 2-4, vilket gjorde att Sharks rak inte hittade hem för första gången på länge. Vi lyckades dock sätta 3/7 spel och slutade ”bara” -2,24 units. Tråkigt med minus, men så är det ibland. Man kan inte gå plus varje natt. Vi har trots allt gått plus i 14/17 senaste nätterna. Rätt galna siffror.

I natt väntar Game 3 mellan Carolina – Boston. Nattens gäster, Boston, har dominerat de två första matchen där man vunnit med 5-2 och 6-2. Lyckas man ta tredje raka vinsten och såldes skaffa sig fyra matchbollar? Vi får se, men jag tror det.

Carolina – Boston | 02.00 | 0-2 i matcher

Kommentar: Boston leder konferensfinalen med 2-0 i matcher via två raka vinster på hemmaplan. Bruins har varit överlägsna i båda och vunnit med 5-2 respektive 6-2. I natt är det sista chansen för Carolina att rädda upp den här serien, men jag tror inte man löser det. Det känns som luften gått ur succélaget. Boston är på tok för bra. Oavsett vad så kommer jag lira Boston då de står i ett betydligt högre odds än Carolina, vilket jag inte köper. Bruins må ha bortaplan, men Björnarna har vunnit 6/8 senaste matcher på resande fot där samtliga vinsterna har kommit efter ordinarie speltid med minst tvåmålsmarginal. Carolina är dock riktigt vassa på hemmais och har sju raka vinster, men som sagt, känslan är den att luften gått ur Hurricanes och att värdet ligger i Boston. Jag testar därför Boston rak till 2,75 och faktiskt även Boston -1,5 till 4,00. Därefter nöjer jag mig med lagspel och riktar in mig, i vanlig ordning, på skottspel.

Jag lägger Justin Faulk Ö2,5 skott till 1,70. Backen skjuter på allt och lär inte göra något undantag i natt när viktiga Game 3 väntar. Snittar en bra bit över tre skott på mål per match och har löst linan i 9/11 senaste matcherna. Sean Kuraly Ö1,5 skott till 1,66 får också en slant. Fint odds här då Boston-spelaren snittar närmare tre skott på mål per match och har löst linan i 4/5 senaste. Jag provar även Prastnak Ö3,5 skott till hela 2,40. Han har inte skjutit så mycket på sistone och fått ganska lite förtroende, men det är en målskytt av rang som normalt sett skjuter på allt. Revanschsugen i natt? Tja, varför inte. Värt en liten slant i alla fall.

Mina spel:

Boston rak @2,75 (2u) – Bet365

Boston -1,5 @4,00 (1u) – Betsson

Faulk Ö2,5 skott @1,70 (3u) – Coolbet

Kuraly Ö1,5 skott @1,66 (3u) – Coolbet

Prastnak Ö3,5 skott @2,40 (1,5u) – Betway

Lycka till med era spel i natt, vänner!

/ Timmy 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s