Slutspelsdag 37

Wow. Vilken natt vi fick! Hela 6/8 spel hittade hem i Game 4 mellan Carolina – Boston och vi slutade därmed på +13,56 units PÅ EN MATCH! Boston är därmed, precis som jag tippade på förhand, klara för Stanley Cup-final. Väl värda efter 4-0 i matcher mot Carolina i konferensfinalen.

I natt väntar Game 4 mellan St.Louis – San José. Hajarna leder matchserien med 2-1 efter att Erik Karlsson avgjort Game 3 i St.Louis efter förlängning. Svensken, som inte hade gjort ett enda mål i Stanley Cup-slutspelet innan den föregående matchen, svarade för två mål i den målrika och spännande bataljen. I och med segern har San José satt sig i ett fint utgångsläge inför fortsättningen. Skulle man vinna nattens match har man chans att säkra en finalplats i Game 5 på hemmaplan. Den chansen kommer man såklart göra allt för att ta, Blues kommer dock inte tillåta det utan kommer sälja sig dyrt i natt.

St.Louis – San José | 02.00 | 1-2 i matcher

Kommentar: Väldigt oviss match. Jag har en känsla för San José, men den kan vara fel. Jag avstår därför 1-X-2-spel här. Det har blivit mycket mål inledningsvis av serien, men jag är även tveksam där. Jag har en känsla av att det kan bli ”lite” mål i natt. U5,5 i alla fall. Avstår dock spel där också. Det blir enbart lite skottspel i natt och ett periodspel. Ingen idé att spela bara för att. Känslan är, som jag tidigare nämnt, att det blir en målsnål och tajt match. Jag testar därför U1,5 P1 till 1,95. San José kommer spela defensivt från start medan Blues inte vågar ta några risker och hamna i uppförsbacke direkt som i Game 3. Risken är därför rätt stor för att vi får se en låst första period. Jag provar O´Reilly U2,5 skott till 2,05. Flera bolag har samma spel till runt 1,75. St.Louis-stjärnan har gått under linan i 6/7 senaste matcherna. Couture Ö2,5 skott till fina 1,72 får en ny chans. Unibet har samma spel till låga 1,50. Kanadensaren har skjutit näst flest skott på mål i hela Stanley Cup-slutspelet och snittar en bra bit över tre skott på mål per match. Han har löst linan i samtliga tre möten mot St.Louis då han skjutit 5-4-4 skott. Karlsson Ö2,5 skott till 1,75 testas också. Unibet har samma spel till 1,57. Svensken har löst linan i fyra raka matcher och 6/7 senaste. Han gjorde dessutom två mål senast och kommer ha ett nytt självförtroende i natt. Det kommer nog skjutas en hel del. Trots allt kul att göra mål.

Mina spel:

St.Louis – San José U1,5 P1 @1,95 (2u) – Unibet

O´Reilly U2,5 skott @2,05 (2u) – Unibet

Couture Ö2,5 skott @1,72 (3u) – Coolbet

E.Karlsson Ö2,5 skott @1,75 (3u) – Coolbet

Lycka till med era spel i natt, vänner!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s