Slutspelsdag 38

En motståndare till Boston, som redan tagit sig till Stanley Cup-final, ska utses mellan San José – St.Louis. Serien är så jämn som man först kunde förutspå. Det står 2-2 i matcher och numera avgöras matchserien i bästa av tre lagen emellan. San José har fördelen med att ha två hemmamatcher kvar, medan St.Louis får nöja sig med en. Blues är dock väldigt starka på bortaplan och kan absolut knipa en vinst i San José. Jag tror ändå att Sharks är det bättre laget över sju matcher och fixar finalbiljetten. Deras brutala offensiv kommer bli tungan på vågen.

Hur som haver. I kväll, redan 21.00 svensk tid, är det dags för Game 5 mellan San José – St.Louis. Här nedan kommer ni se mina speltips till matchen.

San José – St.Louis | 21.00 | 2-2 i matcher

Kommentar: Jag hoppas och tror på San José i den här matchen. De har varit det bättre laget hittills i matchserien och borde haft 3-1 i matcher i mitt tycke. San José ”måste” vinna kvällens match och koppla ett grepp om matchserien, annars finns det stor risk att St.Louis avgör i Game 6 på hemmais. Jag testar därför San José rak till 2,30. Sharks har vunnit 8/11 senaste hemmamatcher och 4/5 senaste hemmamatcherna mot St.Louis. Jag kommer även testa en TV-peng på San José Ö1,5 P1 till hela 4,40. Varför inte? St.Louis löste linan i Game 4 och i kväll är det dags för San José att göra detsamma. Det blir självklart en hel rad med skottspel och eftersom jag tror hårt på San José i natt samt att de spelar på hemmaplan lägger jag endast San José-spelare denna söndagskväll. Logan Couture Ö2,5 till 1,66 spelas hårt. Stjärnan har löst linan i 13/18 matcher i slutspelet. Kanadensaren har löst linan i 3/4 senaste. Erik Karlsson Ö2,5 skott till hela 1,75 testas givetvis också. Svensken har löst linan i fem raka matcher och 7/8 senaste. Bjudodds här känns det som. Senast löste backen linan i den första perioden. Han har skjutit 4-4-4 i de tre senaste matcherna. Evander Kane Ö2,5 skott till 1,70 testas också. Han löste linan i föregående match, men hade fem (!) raka matcher innan dess U2,5 skott. Kan detta vara vändningen? Jag vill tro det. Han är en sniper och bör skjuta betydligt mer än vad han gjort på sistone. Innan sin skottorka gick han över linan i sju raka matcher.

Mina spel:

San José rak @2,30 (2,5u) – Svenska Spel

San José Ö1,5 P1 @4,40 (1u) – Unibet

Couture Ö2,5 skott @1,66 (4u) – Unibet

E. Karlsson Ö2,5 skott @1,75 (3u) – Coolbet

Kane Ö2,5 skott @1,70 (2,5u) – Coolbet

Tryck här för kvällens klockrena spel!

Lycka till med era spel, vänner!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s