Slutspelsdag 39

Ouch. I Game 5 var vi helt snett på det då San José rak spelades och en massa skottspel på Sharks-spelare där ett par utav dom tvingades utgå på grund av skada. Vi gick således -13 units senast. Den slutspelsdagen var faktiskt den sämsta sedan slutspelsdag 7. Trots snedsteget senast är vi mycket plus totalt! Bottennapp kommer lite då och då, det gäller bara att minimera dom. Jag kan leva med att det kommer var 31:e gång. Haha!

Nog pratat om den tråkiga bettningnatten. I natt väntar Game 6 mellan St.Louis och San José. Blues leder serien med 3-2 och kan därmed avancera till Stanley Cup-final för första gången sedan 1970! Den gången mötte man komiskt nog Boston och föll med 0-4 i matcher. Är det dags för revansch? Mycket möjligt.

St.Louis – San José | 02.00 | 3-2 i matcher

Kommentar: Med tanke på St.Louis fina match senast, att de har hemmaplan och San Josés avsaknad av stjärnor kommer jag testa hemmavinst till 2,00 gånger pengarna i natt. Det tar emot då jag sympatiserar med San José, men den här chansen för Blues är för bra för att vara sann. Erik Karlsson och Tomas Hertl spelar inte ”do or die”-matchen i natt. Joe Pavelski är dessutom ett stort frågetecken. Sharks har såklart en fin bredd, men det är tunga namn som saknas. Väldigt tunga. Jag tror ändå på en tajt och målsnål match. St.Louis brukar spela mycket tajt på hemmaplan och matcherna i Enterprise Center blir sällan målrika. Jag provar därför U5,5 till 1,86. Faktum är att sex av de åtta senaste hemmamatcherna för St.Louis har slutat med U5,5 mål. Det kommer vara två lag som vill minimera riskerna och istället vänta på motståndarens misstag. Eftersom jag tror det blir en tajt match, som St.Louis vinner, lär vi få se ett desperat San José i matchen. Det bör betyda att lagets ledande stjärnor slänger en hel del puckar på mål. Jag testar därför Couture Ö2,5 skott till 1,68 och Burns Ö3,5 skott till 2.17. Jag plockar även St.Louis-backen, Alex Pietrangelo, Ö2,5 skott till 2,17. Väldigt högt odds för en back som, normalt sett, skjuter mycket, i synnerhet i powerplay.

Mina spel:

St.Louis rak @2,00 (2u) – Unibet

St.Louis – San José U5,5 @1,86 (2u) – Unibet

Couture Ö2,5 skott @1,68 (3u) – Unibet

Burns Ö3,5 skott @2,17 (2u) – Betsson

Pietrangelo Ö2,5 skott @2,15 (2u) – Betsson

Lycka till med era spel, vänner!

/ Timmy

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s