Hockey-VM – Dag 15 (medaljdag)

Chansspelen igår gick inget vidare och vi kammade noll. Det var, som sagt en chans, vilket vi visste på förhand. Jag valde att göra så på grund av att vi gått riktigt, riktigt bra plus under mästerskapet. Vi ligger, såklart, fortfarande fantastiskt fint med plus.

Idag är det dags för bronsmatch och finalmatch i VM. Således de två sista matcherna i turneringen. Sorgligt, men sant. Det blir inte många spel, men några får vi köra.

Bronsmatch: Ryssland – Tjeckien |15.45

Kommentar: Bronsmatch är alltid otroligt ovissa. Det är två besvikna lag. Jag tror dock att Ryssland är mer besvikna och att Tjeckien vill vinna bronspengen mer än Ryssland. Det enda som gäller för Ryssland är guld, allt annat är ett misslyckande. Jag testar därför en liten slant på tjeckisk vinst plus mycket mål i matchen. Brukar kunna bli mycket Hawaiihockey i bronsmatcher.

FINAL: Kanada – Finland |20.15

Kommentar: Denna final kan inte många ha tippat på förhand? I sådana fall – hatten av. Jag såg absolut inte den komma på förhand och absolut inte efter gruppspelet heller. Nu tar väl det ändå stopp för Finland? Det tror jag. Jag lirar Kanada och lite mål i matchen. Det är turneringens två bästa lag defensivt tillsammans med Ryssland. 3-2 till Kanada? Känns troligt och bra. Kanada har verkligen imponerat under slutet av turneringen och körde över Tjeckien i semifinalen.

Mina spel:

Tjeckien rak @4,65 (1,5u)

Tjeckien -1,5 @7,00 (1u)

Ryssland – Tjeckien Ö6,5 ML @2,40 (2u)

Kanada rak @1,90 (3u)

Kanada -1,5 @2,48 (1,5u)

Kanada – Finland U5,0 @1,78 (2,5u)

Lycka till med era spel, vänner!

/ Timmy 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s