Speltips – 2 oktober

Så var det dags att reka ut lite singlar igen.

Genk – Napoli 

Kommentar: Napoli är storfavorit och ”ska” vinna då man är ett par klasser bättre. Jag tror även på mycket mål då båda lagen är målglada. Genk har fem raka matcher Ö2,5 mål och Napoli har gött Ö2,5 i 14/18 senaste. Jag testar därför Napoli+Ö2,5 till 1,90.

Barcelona – Inter

Kommentar: Barcelona lämnar sällan en fotbollsplan mållöst. Man brukar dock även släppa in en hel del mål. Barcelona har (som hemmalag) släppt in mål i sju raka matcher och gjort mål i 16 raka. Inter har öppnat säsongen strålande och har gjort mål i elva raka matcher. Lägg därtill att man släppt in mål i 9/10 senaste på bortaplan. Luktar BLGM här. Jag kör en slant på det liret till 1,75.

Liverpool – Salzburg

Kommentar: Salzburg är en målmaskin utan dess like, men nu väntar en av världens tuffaste matcher – borta mot Liverpool. Det är såklart stor klasskillnad och jag tror Pool vinner tämligen enkelt. 2-0 eller 3-1? Går bra för mig då jag testar Liverpool -1,5 till 1,75.

Schwenniger – München

Kommentar: München har startat säsongen fenomenalt bra då man vunnit samtliga (!) sex matcher i serien. Laget har endast en förlust på sina 13 senaste matcher den här säsongen. Schwenniger har bara tagit sju poäng på fem matcher. För ett par veckor sedan föll man på hemmaplan med hela 4-10 mot jumbon Ingolstadt. Jag testar München rak här till 1,60.

AIK – Karlskoga

Kommentar: AIK ser ut som ett bottenlag medan Karlskoga ser ut att tillhöra toppen i år. AIK har endast vunnit 1/5 matcher och Karlskoga har segrat i 3/5. Jag håller gästerna högre här och ger dom förtroende till fina 2,35. 

Mina spel:

Napoli+Ö2,5 @1,90 (2,5u) – Bet365

Barcelona – Inter BLGM @1,75 (2,5u) – Bet365

Liverpool -1,5 @1,75 (2,5u) – Bet365

München rak @1,60 (3u) – Bet365

Karlskoga rak @2,35 (2u) – Bet365

Lycka till med era spel i kväll, vänner!

/ Timmy 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s